• € 200.000
  • 5+
  • 340
  • 3+
Descrição

Στην περιοχή του Αρρένων στη Δράμα πωλείται διώροφη οικοδομή καθαρού εμβαδού 340 τ.μ. σε οικόπεδο εμβαδού 234 τ.μ. Πρόκειται για ένα ακίνητο που κατασκευάστηκε το 1978 και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Είναι προσόψεως φωτεινό και διαμπερές. Αποτελείται από το ημιυπόγειο καθαρού εμβαδού 112 τ.μ., το διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου καθαρού εμβαδού 112 τ.μ. και το διαμέρισμα πρώτου ορόφου καθαρού εμβαδού 115 τ.μ.
Το διαμέρισμα του ισογείου αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα χωλ, ένα σαλόνι, μια κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Τα δάπεδα είναι από παρκέ, μωσαϊκό και μοκέτα και τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου παλαιού τύπου.
Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα χωλ, ένα σαλόνι, μια κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Τα δάπεδα είναι από παρκέ, μωσαϊκό και μοκέτα και τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου παλαιού τύπου. Διαθέτει βεράντες και τέντες. Διαθέτει ασανσέρ στην εξωτερική πλευρά του κτηρίου. Ως μέσο θέρμανσης υπάρχει κεντρική πετρελαίου. Επίσης υπάρχει σκεπή με κεραμίδια. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Características
Referência e Data do anúncio
50-1-15852 - 07/03/2024
contrato
Venda
tipologia
Prédio
superfície
340 m²
quartos
5+ quartos, 3+ casas de banho
número total de andares do prédio
2 pisos
outras características
Lareira
Exposição externa
Custos
preço
€ 200.000
Eficiência energética
ano de construção
1978
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
Opções adicionais

Contactar o anunciante