Sótão Βάρη - Βάρκιζα, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - VarkizaΒάρη - Βάρκιζα
  • € 1.150.000
  • 3
  • 158
  • 3
  • 4
  • Sim
Anúncio atualizado em 03/04/2024
Descrição
Εκπληκτικό ρετιρέ στη Βάρκιζα με δύο ensuite υπνοδωμάτια και ευρύχωρο εξωτερικό χώρο με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

1. Σαλόνι ανοιχτού χώρου: Μπαίνοντας, σας υποδέχεται ένα ανοιχτό και ευάερο σαλόνι, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία.
2. Εκτεταμένη βεράντα με θέα στη θάλασσα: Το ρετιρέ διαθέτει μια γενναιόδωρη βεράντα 70 τ.μ. με άμεση πρόσβαση από το σαλόνι, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η προσθήκη ενός εσωτερικού κήπου ενισχύει την ήρεμη ατμόσφαιρα του χώρου.
3. Εξωτερικός χώρος χαλάρωσης: Ο εξωτερικός χώρος που βλέπει στο σαλόνι παρέχει μια γαλήνια περιοχή που περιβάλλεται από πλούσιο πράσινο, ιδανική για να απολαύσετε την παράκτια αύρα και να απολαύσετε το φυσικό περιβάλλον.
4. Μινιμαλιστική κουζίνα με κρυφά χαρακτηριστικά: Η κουζίνα είναι σχεδιασμένη με μινιμαλιστική αισθητική και περιλαμβάνει κρυφά χαρακτηριστικά για να διατηρεί μια κομψή εμφάνιση. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με συσκευές υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένου ενός δίπορτου ψυγείου και ενός ενσωματωμένου ψυγείου κρασιού, μαζί με πολλούς κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους.
5. Υπαίθρια τραπεζαρία και μπάρμπεκιου: Δίπλα στην κουζίνα, υπάρχει μια εξωτερική τραπεζαρία που προσφέρει γραφική θέα στο βουνό. Αυτός ο χώρος διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό σημείο μπάρμπεκιου, δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό για υπαίθρια τραπεζαρία και διασκέδαση.
6. Υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο: Το ρετιρέ διαθέτει δύο ensuite υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων βρίσκεται στον ίδιο όροφο με το καθιστικό, κατάλληλο για χρήση ως παιδικό δωμάτιο, δωμάτιο επισκεπτών ή γραφείο. Η κύρια ensuite κρεβατοκάμαρα στον επάνω όροφο περιλαμβάνει μια ευρύχωρη ντουλάπα με μοναδικές λύσεις αποθήκευσης και προσφέρει την πολυτέλεια να ξυπνάτε με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Συνολικά, αυτό το μοναδικό ρετιρέ προσφέρει ένα πολυτελές καταφύγιο με τους ευρύχωρους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διαβίωσης, τα άψογα χαρακτηριστικά σχεδιασμού και την εκπληκτική θέα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την πολυτελή παραθαλάσσια διαβίωση.
Características
Referência
779722
contrato
Venda
tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
superfície
158 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
4° andar, com elevador
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Custos
preço
€ 1.150.000
Eficiência energética
ano de construção
2021
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante