Apartamento T2 81 m², Centro, Navpaktos

Navpaktos
  • € 120.000
  • 3
  • 81
  • 1
Descrição
Προς πώληση ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 81,5 τ.μ. στην Λαγκαδούλα Ναυπάκτου, με διεύθυνση στην οδό Ασημακοπούλου. Αυτό το όμορφο διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 κουζίνα, προσφέροντας έναν άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης.

Η τοποθεσία του είναι ιδανική, κοντά στην παραλία Ψανή, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα και στην παραθεριστική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει νέο ηλιακό και αυτόνομη θέρμανση, προσφέροντας ενεργειακή αποδοτικότητα και άνεση στους κατοίκους του. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα σε μια ήσυχη περιοχή της Ναυπάκτου. Ιδανικό για εκμετάλλευση μέσω του Airbnb, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν έναν συνδυασμό ποιότητας και επενδυτικού δυναμικού στον κόσμο των ακινήτων.

Η τιμή πώλησης ορίζεται στα 120.000€, κάνοντας αυτήν την προσφορά μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια ποιοτική κατοικία σε ένα ανεπανάληπτο τοπίο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε φωτογραφίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.alimberisrealestate.com. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή για να κανονίσετε μια ξενάγηση στο ακίνητο.
Informações
outras características
Características
Referência e Data do anúncio
290 - 10/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
81 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
Custos
preço
€ 120.000
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante