Terreno não urbanizável para Venda

Stagiron - AkanthouΣταγείρων - Ακάνθου
  • € 130.000
  • 443
Anúncio atualizado em 04/03/2024
Descrição
Μια σπάνια ευκαιρία προς πώληση που ξεχωρίζει στην καρδιά της Ιερισσού: ένα εκλεκτό οικόπεδο 443 τετραγωνικών μέτρων, εντός αστικού ιστού, που περιμένει να φιλοξενήσει το νέο σας σπίτι. Με την προνομιακή του θέση, αυτό το οικόπεδο προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ κοσμοπολίτικης ζωής και ήρεμης αστικής κατοικίας, σε απόσταση αναπνοής από την πανέμορφη παραλία της Ιερισσού, μόλις 470 μέτρα μακριά.

Το γωνιακό και επίπεδο οικόπεδο, με έτοιμη άδεια οικοδομής για 2 ορόφους, σοφίτα και ημιυπόγειο, ανοίγει τον δρόμο για την ανέγερση ενός υπέροχου σπιτιού ή μιας μοντέρνας κατοικίας που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τα όνειρά σας.
Εδώ, η δυνατότητα για δημιουργικότητα και προσωπική έκφραση είναι απεριόριστη, καθιστώντας το το ιδανικό σημείο για να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο.

Προσφέρεται στην ασυναγώνιστη τιμή των €130.000.
Η θέση του, εγγυημένα θα ενισχύσει την αξία της επένδυσής σας στα επόμενα χρόνια, προσφέροντας παράλληλα έναν ζωντανό τόπο για να απολαύσετε καθημερινά την ομορφιά και την ηρεμία της Ιερισσού.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και να κανονίσετε μια επίσκεψη στο οικόπεδο.
Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία να εξασφαλίσετε το τέλειο σημείο για το μέλλον σας.
Η επίσκεψη στον ιστότοπο μας https://www.momentum-estate.com/ θα σας προσφέρει μια πληθώρα πληροφοριών και επιλογών για να κάνετε την απόφασή σας ακόμα πιο εύκολη.

Η Momentum Real Estate είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για την κατοικία ή την επένδυσή σας, με αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Ανακαλύψτε μαζί μας το μέρος όπου τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα.
Características
Referência
426560
contrato
Venda
tipologia
Terreno não urbanizável
superfície
443 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Custos
preço
€ 130.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante