Duplex, muito bom estado, 200 m², Kalamaki, Alimos

Alimos
  • € 590.000
  • 4
  • 200
  • 3
  • Não
Anúncio atualizado em 20/03/2024
Descrição
Παρουσιάζοντας μια υπέροχη μεζονέτα με αξιόλογα χαρακτηριστικά, που καταλήγει σε μια εξαιρετικά ελκυστική κατοικία. Με έκταση 200 τ.μ., η κατοικία αυτή διαθέτει ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια, που υπόσχονται άνεση και φιλοξενία. Η σύγχρονη κουζίνα είναι προσεκτικά εξοπλισμένη με άφθονες αποθηκευτικές λύσεις, παρέχοντας όχι μόνο χώρο για μαγειρικές προσπάθειες αλλά και για κοινωνικές συγκεντρώσεις. Ένα παρακείμενο γραφείο προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για εργασία ή δημιουργικές αναζητήσεις, συμπληρώνοντας την πρακτικότητα του σπιτιού. Το ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, προσφέρει στιγμές ζεστασιάς. Ανεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο, ανακαλύπτει κανείς τρία υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια που προσφέρουν μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Στον εξωτερικό χώρο, ένας σχολαστικά διαμορφωμένος κήπος 150 τ.μ. προσφέρει μια γαλήνια όαση, ιδανική για χαλάρωση. Κατασκευασμένο με υλικά κορυφαίας ποιότητας, αυτό το σπίτι εξασφαλίζει τόσο διαρκή αντοχή όσο και διαχρονική αισθητική.

Τοποθεσία: Βρίσκεται στη Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες γειτονιές στα νότια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Ο ‘Αλιμος διαθέτει παραθαλάσσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο
Επενδυτική δυναμική Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Características
Referência
W-02UJLJ
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
200 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Jardim privado
Custos
preço
€ 590.000
Eficiência energética
ano de construção
1985
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
B
Opções adicionais

Contactar o anunciante