Apartamento T4 Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 300.000
  • 5
  • 138
  • 2
  • 4
  • Sim
Anúncio atualizado em 08/03/2024
Descrição
Πωλείται διαμέρισμα στην περιοχή του Ιπποκρατείου, 138 τμ. στον 4ο όροφο. Το ακίνητο είναι γωνιακό, με τεράστια βεράντα 120τμ. και αποτελείται από 4 δωμάτια, μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, άνετο μπάνιο, και wc. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα PVC, πατώματα με ξύλο και μάρμαρα, πόρτα ασφαλείας και σύστημα συναγερμού. Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, κοντά σε αστικές συγκοινωνίες και με απέραντη ανοιχτωσιά. Υπαρχει δυνατότητα διαχωρισμού. Τιμή: €300.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referência
836659
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
138 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
4° andar, com elevador
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 300.000
despesas de condomínio
€ 15/mês
Eficiência energética
ano de construção
1976
estado
A reestruturar
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante