Apartamento T3 novo, rés-do-chão, Ano Papagou, Papagou

Papagou
  • € 950.000
  • 4
  • 160
  • 3
  • r/c
  • Sim
Descrição
Ένα μοντέρνο διαμέρισμα minimal αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και υψηλής ενεργειακής κλάσης στην περιοχή του Παπάγου, κοντά στο σταθμό του Μετρό, την Αττική Οδό και τα πάρκα της περιοχής. Προσφέρει ιδιωτικό κήπο και πισίνα. Το κτίριο είναι υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2025.

Το διαμέρισμα είναι 160τμ. Προσφέρει άνετο σαλόνι με τζάκι, μοντέρνα κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και 1 WC και οδηγεί στον ιδιωτικό κήπο 200τμ και την πισίνα 20τμ. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν πάρκινγκ για 2 αυτοκίνητα, αποθήκη 910τμ, θερμομπρόσοψη, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλίες θερμότητας, ενεργειακά κουφώματα, ηλιακούς συλλέκτες, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού, μοντέρνα έπιπλα κουζίνας, κλιματισμό, κ.λπ.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Características
Referência e Data do anúncio
S1193A - 01/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
160 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
2 em garagem
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Jardim privado
Custos
preço
€ 950.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante