Estúdio muito bom estado, terceiro andar, Ano Ilisia, Zografou

Zografou
  • € 165.000
  • 1
  • 45
  • 1
  • 3
  • Sim
Descrição
Πωλείται φωτεινό και άνετο διαμέρισμα 45τμ, 3ου ορόφου με ασανσέρ, στα Ανω Ιλίσια, Ζωγράφου. Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, έναν ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνας με ηλεκτρικές συσκευές, και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από μάρμαρο και ξύλο, τέντες και κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο. Επίσης, περιλαμβάνει ηλιακό θερμοσίφωνα και αποθήκη 5τ.μ.

Τοποθεσία: Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία κοντά σε αγορά, σουπερμάρκετ, σχολεία και ΜΜΜ (15' από το σταθμό μετρό Μέγαρο Μουσικής). κατάλληλο για κατοικία ή επαγγελματική χρήση. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση από πανεπιστήμια το καθιστά πολύ καλή επιλογή και για φοιτητές.

Έτος Κατασκευής: 1990 (Ανακαίνιση το 2020)

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε ραντεβού για να δείτε το διαμέρισμα, επικοινωνήστε μαζί μας!
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 45 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1990, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Ασανσέρ, Πόρτα ασφαλείας, Αποθήκη, Όροφος: 3ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Φωτεινό, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ενεργειακή κλάση: Β, Έτος Ανακαίνισης: 2020
Informações
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Características
Referência e Data do anúncio
94350 - 14/03/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
45 m²
quartos
1 quarto, 1 casa de banho
andar
3° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Custos
preço
€ 165.000
Eficiência energética
ano de construção
1990
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
B
Opções adicionais

Contactar o anunciante