Vila familiar 300 m², Perivolia, Therisos

Therisos
  • € 2.250.000
  • 5
  • 300
  • 3
  • Não
Descrição
Η οικία βρίσκεται στην έξοδο του φαραγγιού του Θερίσου, περίπου 4 km νότια από το κέντρο της πόλης των Χανίων. Η περιοχή είναι κατάφυτη με ελαιώνες και πορτοκαλεώνες. Το χωριό είναι ήσυχο με παλιά πέτρινα σπίτια αλλά και νεοτέρα κτίρια.

Πέραν της μοναδικής της αισθητικής, η κατοικία έχει πολλά επιπλέον ποιοτικά χαρακτηριστικά. Περιλαμβάνει κεντρική θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και καλοριφέρ, τζάκι καθώς και κλιματισμό σε όλους τους κύριους χώρους και στα υπνοδωμάτια. Οι τοίχοι και το πάτωμα στα μπάνια είναι από γρανίτη ενώ όλα τα υπόλοιπα πατώματα είναι δρύινα. Υπάρχει, επίσης, εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού. Στην τιμή πώλησης περιλαμβάνεται όλη η επίπλωση, εκτός από κάποια προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Η αρχιτεκτονική πρόταση της οικίας ολοκληρώνεται με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και την εσωτερική διακόσμηση, η οποία χαρακτηρίζεται από τις λιτές γραμμές και τη λειτουργικότητα των χώρων. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα 8 άτομα και να εξασφαλίσει σε αυτά άνετη και υψηλής ποιότητας διαμονή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε το ακίνητο τουριστικά, ο χώρος του γραφείου στον επάνω όροφο έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί για να δημιουργηθούν δύο επιπλέον κρεβατοκάμαρες. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση με αδιαμφισβήτητα στοιχεία υπεροχής.
Informações
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Acesso para deficientes
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Características
Referência e Data do anúncio
PHS0880 - 09/03/2024
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
300 m²
quartos
5 quartos, 3 casas de banho
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 2.250.000
Eficiência energética
ano de construção
2005
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante