Apartamento T3 muito bom estado, segundo andar, Ano Filothei, Filothei

Filothei
  • € 1.200.000
  • 4
  • 200
  • 3
  • 2
  • Sim
Anúncio atualizado em 11/03/2024
Descrição
Το εξαιρετικό αυτό οροφοδιαμέρισμα βρίσκεται στο 2ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης τριώροφης πολυκατοικίας, κοντά στην Αγία Φιλοθέη. Είναι φωτεινό και συνδυάζει την καλή τοποθεσία με ανοιχτή θέα σε πράσινο και προς το λόφο. Η πολύ καλή διαρρύθμισή του περιλαμβάνει χώλ, wc επισκεπτών, μεγάλο χώρο υποδοχής με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας και ανεξάρτητη κουζίνα με βοηθητικό δωμάτιο. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master με en suite λουτρό, ενώ ένα δεύτερο λουτρό εξυπηρετεί τα παιδικά δωμάτια. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, μαρμάρινα και δρύινα δάπεδα και περιμετρικές, άνετες βεράντες. Το ακίνητο προσφέρεται με πόρτα ασφαλείας, τέντες, εξωτερική αποθήκη και κλειστή θέση στάθμευσης. Πρόκειται για μια οικιστική επιλογή ιδανική για οικογένεια και όχι μόνο.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Φιλοθέη είναι ένα καταπράσινο προάστιο στα βόρεια της Αθήνας, πολυ κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ένα από τα παραδοσιακά προάστια της Αθήνας, η Φιλοθέη φιλοξενεί ιστορικά τις παλιές οικογένειες των Αθηναίων, πολιτικούς, επιχειρηματίες αλλα και πολλούς αλλοδαπους κατοίκους της Αθήνας και διπλωμάτες. Πρόκειται για μια ήσυχη και ασφαλή αστική περιοχή, με μερικά από τα πιο γνωστά διεθνή σχολεία της Ελλάδας, κοντά σε αγορα και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Φιλοθέη Tennis Club.
Προσβασιμότητα: Η Λεωφόρος Κηφισίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην Κηφισιά και το κέντρο της Αθήνας, ενώ η Αττική Οδός απέχει λιγότερο από 5χλμ. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι επίσης εύκολα προσβάσιμες ενω το Διεθνές αεροδρόμιο είναι σε αποσταση 29 χλμ., μεσω Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η περιοχη της Φιλοθεης, λογω του μοναδικου χαρακτηρα της ως κηπουπολη αλλα και,της μικρης αποστασης απο το κεντρο της πολης αποτελεί διαχρονικα κορυφαια επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Características
Referência
W-02UCUM
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
200 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
2° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.200.000
Eficiência energética
ano de construção
1980
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante