Duplex 136 m², Fourka, Kassandra

Kassandra
  • € 450.000
  • 5
  • 136
  • 3
Anúncio atualizado em 12/05/2024
Descrição
Μεζονέτα Τριών (3) επιπέδων, 136τ.μ., επιπλωμένη με κήπο αποκλειστικής χρήσης 700 τ.μ. στην Σκάλα Φούρκας, Χαλκιδικής. Η Μεζονέτα είναι σε άριστη κατάσταση και αποτελείται στο 1ο επίπεδο από ένα ενιαίο άνετο χώρο σαλονιού -κουζίνας και μπάνιο πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο. Το ηλιόλουστο σαλόνι με την πλήρης και καλοκαιρινή διακόσμηση (καναπέδες, έπιπλο τηλεόρασης, βιβλιοθήκη, μπουφέ, φωτιστικά δαπέδου, πολυθρόνες) είναι αυτό που αντικρίζει κάποιος μπαίνοντας στο χώρο. Αποτελείτε επίσης από ένα δωμάτιο ή χώρο αποθήκης. Τα 2 δωμάτια του 2ου επιπέδου έχουν πρόσβαση περιμετρικά σε μπαλκόνι, με πολύ όμορφη θέα. Η μεγάλη έκπληξη είναι η Σοφίτα, ένας χώρος διαμορφωμένος με μεράκι και αγάπη, έτσι δημιουργήθηκε ένα master bedroom με το δικό του μπάνιο. Η σοφίτα απομονωμένη θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες με την ησυχία και την ανεμπόδιστη θέα στη Θάλασσα.

Οι ανάγκες θέρμανσης και ψύξης καλύπτονται από κλιματιστικά, υπάρχει δεξαμενή νερού για ώρα ανάγκης και μία εξωτερική αποθήκη 10τ.μ. Ο κήπος των 700τ.μ. είναι το must του ακινήτου, η θέα στο απέραντο της θάλασσας κόβει την ανάσα, το Αιγαίο στα πόδια σας μέχρι την ένωση του με τον ορίζοντα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο διαμορφωμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις διακοπών και μόλις ελάχιστα βήματα από την παράλια και το απέραντο γαλάζιο. Μέσα σ ένα καταπράσινο κήπο ασφαλή για τους μικρούς μας φίλους μπορείτε να απολαύσετε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν το ακίνητο ιδανικό για εξοχική κατοικία αλλά πιθανότατα και για επένδυση με πολύ καλή απόδοση, για εσάς που ψάχνετε το value for money στην αγορά.

Στο συγκρότημα του ακινήτου υπάρχει παιδική χαρά και γήπεδο του μπάσκετ/ποδοσφαίρου.
Επίσης υπάρχει μπάρα και 24ώρη φύλαξη/365 ημέρες τον χρόνο από φύλακα που κατοικεί στον οικισμό.

Τέλος το σπίτι δίνεται σαν air bnb τα τελευταία 3 χρόνια με μέσο όρο 230€/διανυκτέρευση. Έδω είναι οι κριτικές των ανθρώπων που έχουν μείνει στο σπίτι.

https://www.airbnb.gr/rooms/44706928?guests=1&adults=1&viralityEntryPoint=1&s=76&source_impression_id=p3_1710243545_R54S%2F9YZsYQizNaA
Características
Referência
ΛΒ202403
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
136 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
2 em garagem
outras características
Lareira
Sótão
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 450.000
Eficiência energética
ano de construção
2000
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante