Apartamento T2 rés-do-chão, Alsos, Nea Philadelfia

Nea Philadelfia
  • € 120.000
  • 3
  • 109
  • 1
  • r/c
  • Não
Descrição
Το παρόν ακίνητο αποτελεί μια ευκαιρία στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, τοποθετημένο σε μια ιδιαίτερα ήσυχη γειτονιά, πολύ κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό, προσφέροντας άνεση και προνομιακή τοποθεσία. Αυτό το υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα, που βρίσκεται σε διπλοκατοικία, ξεχωρίζει για τη γωνιακή του θέση και τις δύο όψεις σε δρόμους, προσφέροντας εκπληκτική φυσική φωτεινότητα και ευκολία στην πρόσβαση.

Με μια επιφάνεια 109 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνετους χώρους διαβίωσης με 2 υπνοδωμάτια και μια ξεχωριστή κουζίνα, δίνοντας έτσι την αίσθηση της οικογενειακής ζωής σε έναν αστικό περιβάλλον. Η πρόσβαση σε έναν μικρό κήπο προσφέρει την ευκαιρία για χαλάρωση και αναζωογόνηση στη φύση, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα για προσωπική διακόσμηση ή καλλιέργεια φυτών.

Με τη δυνατότητα χρήσης ως επαγγελματική στέγη, αυτό το ακίνητο προσφέρει ευέλικτες λύσεις για επιχειρηματική δραστηριότητα ή ακόμα και για επένδυση. Με τη συνδυασμένη άνεση, την ευρυχωρία και την εξαιρετική τοποθεσία, αυτό το ακίνητο αναδεικνύεται ως μια εξαιρετική ευκαιρία για έναν επιτυχημένο συνδυασμό της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7978
☎️ 210 6812500
Informações
outras características
Exposição externa
Varanda
Características
Referência e Data do anúncio
17455 - 13/03/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
109 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão
outras características
Exposição externa
Varanda
Custos
preço
€ 120.000
Eficiência energética
ano de construção
1958
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Η
Opções adicionais

Contactar o anunciante