Apartamento T3 Καμάρα, Kamara - Rotonta, Salónica - Centro

Salónica - CentroΚαμάρα
  • € 220.000
  • 5
  • 82
  • 1
  • 4
  • Sim
Descrição

Προς πώληση διατίθενται δύο πλήρως ανακαινισμένα και επιπλωμένα διαμερίσματα στην περιοχή της Καμάρας. Το ένα από αυτά είναι μια γκαρσονιέρα 28 τ.μ., ενώ το δεύτερο είναι διαμέρισμα 52 τ.μ. Βρίσκονται στον 4ο όροφο και διαθέτουν φυσικό αέριο για θέρμανση. Και τα δύο διαμερίσματα είναι πλήρως ανακαινισμένα, επιπλωμένα και εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές. Το μεγαλύτερο από τα δύο είναι επίσης μισθωμένο στα 600€, καθιστώντας την πώλησή τους μιαν ιδανική επιλογή για επένδυση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε τα ακίνητα από κοντά.

Σημειώσεις:

1) Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται από κάθε ενδιαφερόμενο/η η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου εάν αυτό του ζητηθεί. Υπόψιν πως δεν υφίσταται χρέωση για την υπόξειξη του ακινήτου.

2) Παρακαλείσθε για την δική σας διευκόλυνση καθώς και την δική μας, να διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και να παρακολουθείτε τα βίντεο (αν αυτό έχει δημοσιευτεί).

3) Για λόγους ασφαλείας η διεύθυνση του ακινήτου μπορεί να μην είναι ακριβής.
Características
Referência e Data do anúncio
S-870 - 12/03/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
82 m²
quartos
5 (3 quartos, 2 outros), 1 casa de banho
andar
4° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 220.000
Eficiência energética
ano de construção
1962
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante