Prédio para Venda

Centro Pireu - Porto
  • € 1.800.000
  • 1.216
  • 3+
Anúncio atualizado em 28/03/2024
Descrição
Πωλείται επιβλητικό κτίριο γραφείων, προσόψεως, σε εξαιρετική κατάσταση σε κεντρικό σημείο του Πειραιά, πλησίον λιμανιού.
Το ακίνητο έχει εμβαδόν 1.216 τμ και αποτελείται από συνολικά 7 ορόφους , δώμα και υπόγειο.
Είναι πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο, ενώ κάθε όροφος διαθέτει ξεχωριστό σύστημα συναγερμού, ξεχωριστό και ανεξάρτητο σύστημα κλιματισμού (θέρμανση & ψύξη) και ξεχωριστή ηλεκτρική σύνδεση και σύνδεση νερού.
Αποτελείται από μεγάλο ανοιχτό χώρο προβολής με άμεση πρόσβαση στο δρόμο και ανεξάρτητη είσοδο που οδηγεί στο υπόγειο, μεγάλο ενιαίο χώρο γραφείου με δυνατότητα σύνδεσης με το ισόγειο και τον όροφο , ενιαίους χώρους γραφείων και γραφεία με κινητά χωρίσματα, χώρους συνεδριάσεων, υποδοχής και γραμματειακής υποστήριξης, τουαλέτες, κουζινάκια και χώρους αποθήκευσης.
Επίσης διαθέτει και ένα μικρό στούντιο στον 8ο όροφο αποτελούμενο από έναν ενιαίο χώρο με κρεββάτι , κουζινάκι , μπάνιο και μεγάλη βεράντα.
Διαθέτει ασανσέρ, συναγερμό, καλωδίωση, διπλά τζάμια, δάπεδο από ξύλο, μάρμαρο και πλακάκι, μεγάλο ενιαίο χώρο αποθήκης με μεγάλο ψυκτικό θάλαμο, μηχανοστάσιο ανελκυστήρα και βεράντες.
Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική , καθώς απέχει με τα πόδια μόλις 100 μέτρα από το λιμάνι του Πειραιά, 220 μέτρα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ , 280 μέτρα από το Πρωτοδικείο Πειραιά και 500 μέτρα από το σταθμό του μετρό Δημοτικό θέατρο.
Έχει άμεση πρόσβαση σε κεντρικές οδούς και μπορεί να αξιοποιηθεί με ποικίλους τρόπους.
Características
Referência
EK-6328307
contrato
Venda
tipologia
Prédio
superfície
1.216 m²
quartos
3+ casas de banho
número total de andares do prédio
10 pisos
outras características
Com fio
Exposição externa
Sistema de alarme
Custos
preço
€ 1.800.000
Eficiência energética
ano de construção
2000
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Opções adicionais

Contactar o anunciante