Apartamento T2 Πανόρμου 26-28, Panormou, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - PentagonΠανόρμου 26-28
  • € 910/mês
  • 2
  • 71
  • 1
  • 4
  • Sim
Anúncio atualizado em 02/06/2024
Descrição

Διευκολύνετε τη διαδικασία εύρεσης και ενοικίασης διαμερίσματος, επιλέγοντας ένα από τα επιπλωμένα διαμερίσματά μας για τη διάρκεια που επιθυμείτε. Ευέλικτη μίσθωση διάρκειας από ένα μήνα μέχρι ένα έτος ή και περισσότερο.


Προσαρμόζουμε τις τιμές μας ανάλογα με τη διάρκεια μίσθωσης. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί βάσει της ημερομηνίας έναρξης και λήξης της μίσθωσης.


Η τιμή για αυτό το διαμέρισμα ξεκινά από 910€* / μήνα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και εισάγετε τις ημερομηνίες διαμονής σας για να δείτε ενημερωμένες τιμές για τη συγκεκριμένη κράτησή σας.



Κλείστε αυτό το διαμέρισμα online!


https://www.theblueground.com/furnished-apartments-athens-greece/center-ampelokipoi-1530?utm_source=classified-4



Ανακάλυψε τα καλύτερα σημεία των Αμπελοκήπων , με αυτό το εκλεπτυσμένο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων της Blueground. Προσφέρει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα κομψό καθιστικό. Επίσης, καθ’όλη τη διάρκεια της διαμονής σου θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις εύκολα και άμεσα με την ομάδα υποστήριξης πελατών και να βρεις χρήσιμες πληροφορίες τόσο για το διαμέρισμά σου όσο και για τη γειτονιά μέσω της ειδικής mobile εφαρμογής.



Ο χώρος


Σε αυτό το φωτεινό Blueground διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, θα βρεις ένα χώρο προσεκτικά σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα μοναδικού design και ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.


Νιώσε όμορφα και χαλαρά στο νέο σου σπίτι κάθε στιγμή. Και όταν θα θες να διασκεδάσεις, μπορείς να βγεις και να αφεθείς στον παλμό των Αμπελοκήπων ή να φέρεις τη διασκέδαση σπίτι, με τα ασύρματα ηχεία ή τη smart TV.



Διαρρύθμιση δωματίων ύπνου



Υπέρδιπλο κρεβάτι: 160 εκ.

Διπλό κρεβάτι: 140 εκ.

Παροχές κτιρίου



  • Ασανσέρ

  • Πλυντήριο



Άφιξη και συνεχής υποστήριξη πελατών


Θα σε υποδεχτεί κάποιο μέλος της ομάδας της Blueground ή θα σου δοθούν οδηγίες για να κάνεις μόνος σου check-in.


Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, η ομάδα μας θα είναι διαθέσιμη για να σε βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείς. Μέσω της ειδικής mobile εφαρμογής της Blueground έχεις συνεχή υποστήριξη, ενώ μπορείς ακόμη να προγραμματίσεις υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης ή επισκευής, με το πάτημα ενός κουμπιού.



Ιδανική τοποθεσία


Οι Αμπελόκηποι είναι μία από τις μεγαλύτερες συνοικίες της Αθήνας, μόλις 5 χλμ από το κέντρο της πόλης. Η περιοχή φιλοξενεί το ψηλότερο κτίριο της πόλης, τον Πύργο των Αθηνών, όπου στεγάζονται πολλές εταιρείες. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται πολλά μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες. Η περιοχή εξυπηρετείται από 2 σταθμούς μετρό: Πανόρμου και Αμπελόκηποι.

Características
Referência
1530
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
71 m²
quartos
2 quartos, 1 casa de banho
andar
4° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Varanda
Mobilado
Custos
preço
€ 910/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1970
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Η
Tour virtual
Opções adicionais

Contactar o anunciante