Apartamento T2 mezanino, Tsinari, Ano Poli

Ano Poli
  • € 450/mês
  • 2
  • 75
  • 1
  • Não
Anúncio atualizado em 23/05/2024
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 1154 - Θεσσαλονίκη Δήμος Άνω Πόλη ΤΣΙΝΑΡΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, ντουλάπες, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 450 €
Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Έχει εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια και υπάρχουν κάγκελα ασφαλείας. Το μπαλκόνι βλέπει στην πρόσοψη και είναι ανοιχτό, φωτεινό και ηλιόλουστο. Η οικοδομή βρίσκεται πολύ κοντά σε στάση αστικών και σούπερ μάρκετ . Είναι ιδανικό για φοιτητές. Βρίσκεται πολύ κοντά με το κέντρο της πόλης και δίπλα στις ταβέρνες της περιοχής. Μπορείτε να το δείτε σε περιήγηση 360 μοίρες. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Referência
1154
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
75 m²
quartos
2 quartos, 1 casa de banho
andar
Mezanino
outras características
Exposição externa
Mobilado
Custos
preço
€ 450/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1970
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Tour virtual
Opções adicionais

Contactar o anunciante