Sótão muito bom estado, 120 m², Thiseio, Centro Histórico de Atenas

Centro Histórico de Atenas
  • € 380.000
  • 3
  • 120
  • 2
  • 2
  • Não
Descrição
Καλώς ήρθατε στον ζεστό σας καταφύγιο που αγκαλιάζει την καρδιά της πόλης! Αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα στον όροφο προσφέρει μια τέλεια συνδυασμό άνεσης και ευκολίας, ιδανικό για όσους αναζητούν έναν ήρεμο προορισμό μέσα στην φασαρία της αστικής ζωής. Με σκεπτικές ανακαινίσεις και ευρύχωρα εσωτερικά, αυτή η καλοδιατηρημένη κατοικία υπόσχεται έναν τρόπο ζωής ζεστασιάς και χαλάρωσης.

Με έκταση περίπου 120 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το με αγάπη ανακαινισμένο καταφύγιο σας υποδέχεται με μια καλοδιατηρημένη ατμόσφαιρα από τη στιγμή που μπαίνετε μέσα. Η ανοικτή διάταξη διακόπτει απρόσκοπτα τον χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, δημιουργώντας έναν καλόδεχτο χώρο τόσο για χαλάρωση όσο και για ψυχαγωγία.

Η καρδιά του σπιτιού, η ανακαινισμένη κουζίνα, είναι ένα όνειρο για τους λάτρεις της κουζίνας, με μοντέρνες συσκευές, άφθονο χώρο εργασίας και κομψά φινιρίσματα. Είτε ετοιμάζετε ένα γευστικό γεύμα για τους επισκέπτες είτε απολαμβάνετε ένα ζεστό πρωινό με τους αγαπημένους σας, αυτή η κουζίνα είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσει στις κουλιναρικές σας περιπέτειες.

Αποσυρθείτε στα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, όπου η άνεση και η γαλήνη σας περιμένουν. Κάθε υπνοδωμάτιο προσφέρει άφθονο χώρο για να ξεκουραστείτε και να ανανεώσετε, με απαλά χαλιά κάτω από τα πόδια και μαλακό φυσικό φως που διαχέεται μέσα από τα παράθυρα. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, προσφέροντας ένα ιδιωτικό καταφύγιο για χαλάρωση μετά από μια μακρά μέρα.

Σημείωση: Το ακίνητο δεν διαθέτει ανελκυστήρα.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8071
☎️ 210 6812500
Informações
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Características
Referência e Data do anúncio
17438 - 18/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Sótão
superfície
120 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
2° andar
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 380.000
Eficiência energética
ano de construção
1983
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante