• € 480.000
  • 23.000
Anúncio atualizado em 14/05/2024
Descrição
Προς πώληση, ένα αγροτεμάχιο που εκτείνεται σε περισσότερα από 23 στρέμματα, βρίσκεται σε μια κορυφαία θέση στην Ιερισσό Χαλκιδικής και ανοίγει την πόρτα σε μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία. Οικοδομήσιμο και σε γωνιακή θέση, με πλήρη νομική τακτοποίηση και ανοιχτή πρόσβαση στον δρόμο, αυτό το αγροτεμάχιο αποτελεί την ιδανική επιλογή για ευρύ φάσμα επιχειρηματικών σκοπών.

Η μοναδικότητα του αγροτεμαχίου ξεκινά από τις 5 αρτιότητες (υπό προϋποθέσεις 6) που παρέχει, επιτρέποντας την κατασκευή ενός συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών, κάνοντάς το εξαιρετικά ελκυστικό και για την ανέγερση ξενοδοχείου.
Η εφαπτόμενη ασφαλτοστρωμένη πρόσβαση και η δυνατότητα κατασκευής 4.400τμ² καθαρών χώρων συν 2.000+τμ² βοηθητικών χώρων, προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη αξία.
Η ιδέα της δημιουργίας δύο κτιρίων με 150 κλίνες έκαστο, το καθιστά ιδανικό για τουριστική αξιοποίηση.

Η εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και το Άγιο Όρος, σε συνδυασμό με την κοντινή απόσταση 1,6 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης και μόλις 850 μέτρα από την παραλία του Ξηροποτάμου, καθιστούν αυτό το αγροτεμάχιο μία εξαιρετική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν ένα σπάνιο και αξιοποιήσιμο ακίνητο.

Προσφέρεται στην τιμή των €480.000, αποτελώντας μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με τεράστια προοπτική αξιοποίησης και ενδεχόμενης υπεραξίας.

Αυτή η μεγάλη έκταση στη Χαλκιδική είναι από τις λίγες ακόμη διαθέσιμες με τόσο πλούσιες δυνατότητες και προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Η άριστη τοποθεσία, η απρόσκοπτη θέα, και η άμεση προσβασιμότητα σε σημαντικές υποδομές καθιστούν αυτό το αγροτεμάχιο μια ασφαλή και ελκυστική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο τους στην τουριστική βιομηχανία, να χτίσουν πολυτελείς κατοικίες ή ακόμη και ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε μια επίσκεψη στο αγροτεμάχιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Momentum Real Estate στο τηλέφωνο +30 2371 200 123, μέσω email στο info@momentum-estate.com ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας στο https://www.momentum-estate.com για να ανακαλύψετε περισσότερες επενδυτικές ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
Αυτό το ακίνητο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να επενδύσετε σε έναν τόπο με ανεξάντλητο φυσικό κάλλος και τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε είδους επενδυτική πρωτοβουλία.

Στο κλείσιμο της αναζήτησής σας για το ιδανικό επενδυτικό ακίνητο, το γραφείο μας, Momentum Property Investment Solutions, κάνει τη διαφορά προσφέροντας μια κρίσιμη υπηρεσία: αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μιας λεπτομερώς επεξεργασμένης μελέτης και ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου για την ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων.
Με ένα ευρύ κατάλογο πελατών έτοιμων να επενδύσουν σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια, παρέχουμε ασυναγώνιστες ευκαιρίες για ανάπτυξη.
Για την κατασκευή τουριστικής επιχείρησης ή ξενοδοχείου, η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα και την εμπειρία να αναλάβει την πλήρη διαχείριση της επένδυσής σας, εξασφαλίζοντας έναν σταθερό δρόμο προς την γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου και την αποκομιδή κερδών.
Αυτή η μοναδική προσφορά σημαίνει ότι μπορείτε να επενδύσετε με πλήρη εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι η επιχείρησή σας βρίσκεται σε ικανά χέρια.
Características
Referência
426766
contrato
Venda
tipologia
Terreno agrícola
superfície
23.000 m²
Custos
preço
€ 480.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante