Duplex Ευκάλυπτοι - Άνω Φάρος, Evkalyptoi - Ano Faros, Paleo Psichiko

Paleo PsichikoΕυκάλυπτοι - Άνω Φάρος
  • € 2.000.000
  • 3
  • 150
  • 2
  • Não
Descrição

Κωδικός ακινήτου: 11-2181 - Ψυχικό ΠΩΛΕΙΤΑΙ μοναδική μεζονέτα, συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ., σε οικόπεδο 1000 τ.μ. με 4 ιδιοκτησίες. Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα μοναδικό έργο τέχνης, αφού όλες οι επιφάνειες (τοιχοποιία και έπιπλα)  είναι ζωγραφισμένες στο χέρι από ταλαντούχο και βραβευμένο ζωγράφο (από UNESCO, UNICEF, Ο.Η.Ε. κλπ.). Πρόκειται για ένα διαμέρισμα που αποτελείται από 30τ.μ. στον ισόγειο χώρο, με πολύ χαρακτηριστική και περίτεχνη είσοδο, και τον κυρίως χώρο του 1ου ορόφου (120τ.μ.) που αποτελείται από, απαράμιλλης ομορφιάς, μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία, ένα γραφείο, 2 υπνοδωμάτια, μία κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα wc.
Διατίθεται ως έχει, με όλους τους πίνακες και τα έπιπλα. Συνολικά οι πίνακες αριθμούν από 30 και είναι ποικίλης θεματολογίας, ενώ τα περισσότερα έπιπλα είναι χειροποίητα από την Κωνσταντινούπολη. Μοναδικά κομψοτεχνήματα τα τρία χειροποίητα ανάκλιντρα, εκ των οποίων τα 2 είναι αντικριστά. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην οροφή τμήματος του καθιστικού υπάρχει αναπαράσταση από το Ανάκτορο Ντολμάμπαχτσε, ενώ σε όλο το σπίτι υπάρχουν επιρροές από αρχοντικά της Κωνσταντινούπολης και γενικά της Ανατολής -χαρακτηριστική αναφορά στο Πέραν = Απέναντι από το Πατριαρχείο-. Ο χώρος του γραφείου είναι αφιερωμένος στην εβραϊκή κουλτούρα -η οροφή του είναι αντίγραφο της Συναγωγής της Κωνσταντινούπολης, ενώ ο θόλος αναπαριστά την επτάφωτη λυχνία. Σε πολλά σημεία απαντώνται διακοσμητικά σύμβολα της ορθοδοξίας, όπως η άμπελος και τα παγώνια.
Έχει διαμορφωθεί και ανεξάρτητη είσοδος στο διαμέρισμα, ώστε να μπορεί να είναι ανεξάρτητο από το υπόλοιπο κτίριο. Η είσοδος αυτή είναι αφιερωμένη στον Μαραθωνοδρόμο και είναι διακομισμένη από φύλλα χρυσού 24 καρατιών. όπως επίσης, φύλλα χρυσού έχουν χρησιμοποιηθεί και στη διακόσμηση της χειροποίητης σκάλας.

Η μεζονέτα είναι κατασκευασμένη το 1965, αλλά είναι ανακαινισμένη, με όλες τις σύγχρονες παροχές και έχει ενεργειακή κλάση Ε. Διαθέτει θέρμανση-ψύξη με κλιματισμό (6 μονάδες),  έχει θέα και χρήση σε καταπράσινο κήπο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο Διονύσου και πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πάρκινγκ 2 θέσεων σε διαμορφωμένο χώρο στον κήπο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά και μπαλκόνια περίπου 35 τ.μ.

Στην τιμή, περιλαμβάνεται και το 1/4 του δικαιώματος υψούν. -Τιμή: 2.000.000 €
Daskalakis Advisors | Nest Seekers International info@daskalakis-advisors.com
Informações
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Características
Referência e Data do anúncio
11-2181 - 29/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
150 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 2.000.000
Eficiência energética
ano de construção
1965
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
Ε
Opções adicionais

Contactar o anunciante