Apartamento T2 Γιάννουλη 17-31, 563 34, Ελευθέριο-Κορδελιό, Centro, Eleftherio-Kordelio

Eleftherio-KordelioΓιάννουλη 17-31, 563 34, Ελευθέριο-Κορδελιό
  • € 190.000
  • 2
  • 108
  • 1
  • 2
  • Sim
Descrição

Κωδικός Ακινήτου 1071-7896



Πωλείται νεόδμητο διαμέρισμα 108τμ (80τμ καθαρά) σε κεντρικό σημείο του Κορδελιού, κοντά στον Εύοσμο. Βρίσκεται στον 2ο όροφο (με ασανσέρ) 4όροφης πολυκατοικίας, και αποτελείται από δύο δωμάτια, μια σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, τρία μπαλκόνια, και κλειστή θέση στάθμευσης στο υπόγειο όπου υπάρχει και αποθήκη 15 περίπου τμ.. Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια φυσικό αέριο, υπάρχει τζάκι και προεγκατάσταση για κλιματιστικά. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, το πάτωμα από πλακάκι και διαθέτει εγκατεστημένο σύστημα πυρανίχνευσης και προεγκατάσταση συναγερμού. Μπαίνοντας στο σπίτι, προβάλλει μπροστά σας μια τεράστια φωτεινή σαλονοκουζίνα,. Στα δεξιά σας, ένα μικρό μπαλκόνι και στα αριστερά σας η κουζίνα, απόλυτα λειτουργική και ολοκαίνουρια όπως και το υπόλοιπο σπίτι. Στο βάθος του σαλονιού είναι το τζάκι ενώ ένα μεγάλο μπαλκόνι θα σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Υπάρχουν και δύο δωμάτια, ευρύχωρα, το ένα εκ των οποίων έχει δικό του μπαλκόνι ενώ το δεύτερο μοιράζεται το μπαλκόνι του σαλονιού. Ανάμεσα στα δωμάτια, την εικόνα του σπιτιού ολοκληρώνει ένα μεγάλο, υψηλής αισθητικής μπάνιο, με κλειστή ντουζιέρα. Πρόκειται για μια αξιόλογη πρόταση για κάποιον που αναζητεί ένα ολοκαίνουριο, μεγάλο σπίτι σε μια περιοχή που αποτελεί πόλο έλξης λόγω της διαρκούς εξέλιξής της οικιστικά.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Informações
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Características
Referência e Data do anúncio
1071-7896 - 04/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
108 m²
quartos
2 quartos, 1 casa de banho
andar
2° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 190.000
despesas de condomínio
€ 20/mês
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado a metano
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante