Vila familiar 241 m², Lindos, Rodes

Rodes
  • € 1.350.000
  • 5+
  • 241
  • 3+
Anúncio atualizado em 24/04/2024
Descrição
Ένα ονειρικό σπίτι που έχει όλα όσα θα επιθυμούσε κανείς για τις διακοπές του. Αυτό το μοναδικό ακίνητο βρίσκεται σε ένα κρυφό σημείο στο κέντρο του χωριού Πεύκους. Ένα υπέροχο εξωτερικό καθιστικό με ένα πλούσιο καλά διατηρημένο κήπο με μια πληθώρα από πολύχρωμα φυτά στο χώρο δίπλα στην πισίνα είναι κατάλληλος για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Στο ισόγειο υπάρχει η κουζίνα και ένας ενιαίος χώρος τραπεζαρίας και σαλονιού όπου βρίσκεται το τζάκι όπου ζεσταίνει την ατμόσφαιρα τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται δυο άνετα υπνοδωμάτια το ένα εκ των οποίων με εν σουιτ μπάνιο καθώς και δυο μεγάλες βεράντες. Τρία ξεχωριστά υπνοδωμάτια με δύο μπάνια είναι επίσης διαθέσιμα δίπλα στην πισίνα.
Ο εξωτερικός χώρος, είναι σχεδόν σαν ένα σπίτι καθώς εκεί βρίσκονται ένα μεγάλο καθιστικό και τραπεζαρία. Ο υπέροχος κήπος με στοιχεία εθνικ διαθέτει μια πληθώρα από δέντρα και φυτά που περιβάλλουν την πισίνα για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης κάτω από τη σκιά των δέντρων ή κάτω από τις ζεστές ηλιαχτίδες του ήλιου.
Αυτό το σπίτι είναι για εκείνους που μπορούν να εκτιμήσουν τα καλά πράγματα στη ζωή. Συνδυάστε την πολυτέλεια με την άνεση.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Características
Referência
W-02975C
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
241 m²
quartos
5+ (5 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
1° andar
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 1.350.000
Eficiência energética
ano de construção
2000
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante