Apartamento T3 segundo andar, Centro, Veroia

Veroia
  • € 209.000
  • 4
  • 150
  • 3+
  • 2
  • Sim
Descrição
Πωλείται ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 150 τ.μ. στην Βέροια με έτος κτήσης περίπου το έτος 2000. Βρίσκεται σε πολύ καλή περιοχή, είναι διαμπερές, έχει απεριόριστη θέα στην πόλη, και στον κάμπο της Ημαθίας. Διαθέτει τεράστια σαλονοκουζίνα (60 τ.μ.), με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και τζάκι. Μπροστά στο σαλόνι βρίσκεται το κυρίως μπαλκόνι (30τ.μ.) στο οποίο υπάρχει μπάρμπεκιου, (εδώ χαλαρώνοντας στην κούνια σας με το κρασί σας θα απολαμβάνετε την υπέροχη θέα με τους φίλους και την οικογένεια σας). Από την πλευρά της κουζίνας υπάρχει ξεχωριστό μπαλκόνι (πλεονέκτημα για την νοικοκυρά για να αποθηκεύει πράγματα). Το διαμέρισμα διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες με μπαλκόνι, μπάνιο με ντουζιέρα, πρόσφατα ανακαινισμένο, και ξεχωριστό βοηθητικό WC. Επίσης διαθέτει ατομική θέρμανση και ηλιακό. Έχει ευρύχωρη κλειστή θέση στάθμευσης και επιπλέον αποθήκη 20 τ.μ. που διαθέτει δικό της WC.

Το γραφείο μας ασχολείται με :
Πωλήσεις ακινήτων - Ενοικιάσεις ακινήτων - Διαχείριση ακινήτων - Εκτιμήσεις ακινήτων - Ανακαινίσεις ακινήτων - Βεβαιώσεις περί μη αυθαιρεσίας ακινήτων - Εκδόσεις πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης-Ηλεκτρονικές ταυτότητες ακινήτων. Επίσης αναλαμβάνουμε την έκδοση του στεγαστικού ή επισκευαστικού σας δανείου με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς. 

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε το site: https://oikiakaidiaxeirisi.gr ή επικοινωνήστε στο 2331060233 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα+ ΦΠΑ ενώ για τις πωλήσεις είναι το 2% της αξίας πώλησης του ακινήτου.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας.
Στις υποδείξεις ακινήτων υπάρχει επιβάρυνση 10 ευρώ πλέον ΦΠΑ με διάρκεια 6 μηνών. Με την ολοκλήρωση του συμβολαίου το ποσό αφαιρείται από τη μεσιτική αμοιβή.
Informações
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Acesso para deficientes
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Características
Referência e Data do anúncio
010010041 - 15/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
150 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
2° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 209.000
Eficiência energética
ano de construção
1997
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante