Apartamento para restauro, rés-do-chão, Kontopoula, Keramia

Keramia
  • € 10.400
  • 20
  • r/c
  • Não
Descrição
Κεραμιά, Κοντόπουλα,  Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, 20 τ.μ.,

Ο πλειστηριασμός του ακινήτου έχει προγραμματιστεί για την ημερομηνία 26 Ιουνίου 2024, με αρχική τιμή εκκίνησης 10,400€

Μία μοναδική ευκαιρία προσφέρεται στους ενδιαφερόμενους για μια παλιά αλλά γοητευτική οικία στην περιοχή των Κοντόπουλων, Κεραμειών. Το ακίνητο βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση στα Χανιά.

Χαρακτηριστικά:

-Εμβαδόν Οικίας: 20τμ
-Εμβαδόν Οικοπέδου: 100τμ
-Απαιτεί Μερική Ανακαίνιση

Περιγραφή:
Η οικία προσφέρει έναν χώρο γεμάτο χαρακτήρα και προοπτικές για ανακαίνιση σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα γούστα του μελλοντικού ιδιοκτήτη. Με ένα μικρότερο οικονομικό κόστος, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Αν αναζητάτε την αγορά ακινήτου μέσω πλειστηριασμού, είτε στην Κρήτη είτε σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας, η συνεργασία μας σαν μεσιτικού γραφείου με την Μεγαλύτερη εταιρία πλειστηριασμών εγγυάται την επαγγελματική και αποτελεσματική υποστήριξη σε κάθε βήμα της αγοράς . Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη διαχείριση της διαδικασίας αγοράς μέσω πλειστηριασμού. Οι επαγγελματίες μας θα είναι στο πλευρό σας κάθε βήμα του δρόμου, εξασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες σας και οι προτιμήσεις σας θα ληφθούν υπόψη για την εύρεση του ακινήτου που σας ταιριάζει.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ακίνητο των ονείρων σας μέσω των πλειστηριασμών.
Τιμή: 10.400€. Aspis Real Estate Χανίων, Τηλ. Επικοινωνίας: 2821079884, email: chania@aspis-realestate.gr
Για την Υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Informações
outras características
Exposição externa
Características
Referência e Data do anúncio
1703036 - 11/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
20 m²
andar
Rés-do-chão
outras características
Exposição externa
Custos
preço
€ 10.400
Eficiência energética
ano de construção
1933
estado
A reestruturar
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante