Escritório - Estúdio para Renda

MarousiΜαρούσι
  • € 13.300/mês
  • 532
  • 3+
Anúncio atualizado em 19/04/2024
Descrição
Στο Μαρούσι, κοντά στο Άλσος Κτήματος Συγγρού, διατίθεται προς ενοικίαση ένα εντυπωσιακό και πολυτελές γραφείο 532 τ.μ. σε ένα επίπεδο (1ος όροφος), ιδανικό για επιχειρήσεις που αναζητούν άνεση και κομψότητα. Το γραφείο βρίσκεται σε έναν εμπορικό δρόμο επί της λεωφόρου με εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες και σε κεντρικά σημεία των Βορείων προαστίων.

Με 6 ανεξάρτητους χώρους, 1 μπάνιο, 3 wc και 1 κουζίνα, το ακίνητο προσφέρει ευελιξία και λειτουργικότητα, ενώ οι 6 θέσεις στάθμευσης (στο υπόγειο) προσθέτουν πρόσθετη αξία. Η ατομική θέρμανση με αντλία θερμότητος και το τριφασικό ρεύμα εξασφαλίζουν άνεση και ενεργειακή αποδοτικότητα, ενώ ο κλιματισμός διασφαλίζει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας όλο το χρόνο.

Η πολυτελής διαρρύθμιση συμπληρώνεται από εντυπωσιακές ανέσεις όπως δομημένη καλωδίωση, σύστημα πυρόσβεσης και ασφαλείας με κάμερες, ενώ η ράμπα για ΑΜΕΑ διασφαλίζει την προσβασιμότητα. Αναζητείτε έναν χώρο που συνδυάζει λειτουργικότητα, πολυτέλεια και άριστη τοποθεσία; Αυτό το γραφείο είναι η ιδανική επιλογή για σας.
Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Características
Referência
931026
contrato
Renda
tipologia
Escritório - Estúdio | Propriedade de luxo
superfície
532 m²
quartos
3+ casas de banho
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Exposição externa
Com fio
Teto falso
Sistema de alarme
Mobilado
Custos
preço
€ 13.300/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2000
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante