Estúdio Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Voulgari - Agios Eleftherios - Ntepo, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 115.000
  • 1
  • 40
  • 1
  • r/c
  • Não
Descrição
ΝΤΕΠΩ- ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΚΑΘΑΡΗΣ επιφανείας 40τμ περίπου, η οποία καταλαμβάνει τμήμα του ανωγείου ορόφου της οικοδομής και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, χωλ και ένα πλήρες λουτρό με ντουζιέρα. Διαθέτει θύρα ασφαλείας, δάπεδα κεραμικών πλακιδίων σε όλους τους χώρους, τριπλά θερμομονωτικά κουφώματα με σίτες και ηλεκτρικά ρολά εξωτερικά, ξύλινα πρεσσαριστά εσωτερικά κουφώματα, θερμοπρόσοψη και ηχομόνωση στην οροφή του. Είναι εξοπλισμένο με ντουλάπα λακαριστή, ηλεκτρικές συσκευές (εστίες, φούρνο, απορροφητήρα, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων) και συναγερμό. Θερμαίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου (υπάρχει όμως εγκατάσταση και για αντλία θερμότητας). Ψύχεται με δύο κλιματιστικά μηχανήματα, που έχουν τοποθετηθεί στο υπνοδωμάτιο και στο χώρο της σαλοκουζίνας αντίστοιχα. Πρόκειται για ένα πολυτελές ακίνητο, το οποίο διαθέτει τεράστια βεράντα, αντίστοιχη με την έκταση μιας μικρής εσωτερικής αυλής, η οποία βλέπει προς την πλευρά του ακαλύπτου χώρου της οικοδομής. Είναι άριστη επιλογή για ιδιοκατοίκηση, καθώς επίσης και για εκμετάλλευση. Η οικοδομή είναι πολύ καλής συντηρήσεως και βρίσκεται δίπλα σε πάρκο, σε κεντρικές οδούς και σε κοντινή απόσταση από το metro όταν αυτό λειτουργήσει.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referência e Data do anúncio
931597 - 12/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
40 m²
quartos
1 quarto, 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Custos
preço
€ 115.000
Eficiência energética
ano de construção
1965
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante