Espaço comercial para Venda

Navpaktos
  • € 375.000
  • 170
Anúncio atualizado em 19/04/2024
Descrição
Προσφέρουμε προς πώληση ένα εκπληκτικό κατάστημα συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. στον πανέμορφο προορισμό του Γρίμποβου. Αυτό το ιδιαίτερα ευρύχωρο κατάστημα περιλαμβάνει ένα ισόγειο 170 τ.μ. και ένα πατάρι 30 τ.μ., επιπλέον ο προαύλιος χώρος ανήκει αποκλειστικά στο κατάστημα, παρέχοντας έτσι μια ευέλικτη και λειτουργική διάταξη χώρου. Με εξαιρετική τοποθεσία και μεγάλη προβολή, αυτό το κατάστημα είναι ιδανικό για επιχειρηματικές δραστηριότητες όπως εστιατόριο ή καφετέρια.

Η περιοχή του Γρίμποβου αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό μεταξύ των επισκεπτών και των ντόπιων κατοίκων, προσφέροντας μια ζωντανή και δυναμική ατμόσφαιρα γύρω από το επιχειρηματικό περιβάλλον. Με την τιμή πώλησης ορισμένη στα 375.000 ευρώ, αυτή η επενδυτική ευκαιρία προσφέρει μια ελκυστική προοπτική για όσους αναζητούν ένα επιχειρηματικό εγχείρημα σε ένα ανερχόμενο και δημοφιλές προορισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια ξενάγηση στο ακίνητο, μην διστάσετε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.alimberisrealestate.com.
Características
Referência
271
contrato
Venda
tipologia
Espaço comercial
superfície
170 m²
Custos
preço
€ 375.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante