Estúdio primeiro andar, Kipriadou - Ano Patisia, Ano Patisia

Ano Patisia
  • € 130.000
  • 2
  • 52
  • 1
  • 1
  • Sim
Descrição
Πρόκειται για φωτεινό και ευάερο διαμέρισμα σε ήσυχο δρόμο στα Άνω Πατήσια, μια ανάσα από την Πατησίων και πολύ κοντά στην ιστορική γειτονιά της πλατείας Κυπριάδου. Με εμβαδόν 52 τ.μ. βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και λούζεται από το φως του ήλιου, λόγω του εξαιρετικού προσανατολισμού του. Η κουζίνα βρίσκεται σε ενιαίο χώρο με το φωτεινό σαλόνι - καθιστικό, ενώ έχει μπροστά του φαρδύ μπαλκόνι, που υπόσχεται πολλές στιγμές χαλάρωσης και ζεστής φιλοξενίας. Το άνετο υπνοδωμάτιο είναι στο πίσω μέρος του διαμερίσματος, όπου χαρακτηρίζεται από ησυχία, ενώ διαθέτει και ένα ικανοποιητικό μπάνιο. Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι κομβική, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς και με άμεση πρόσβαση σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Άνω Πατήσια. Η περιοχή αυτή είναι κυρίως τα Πατήσια των παλαιών Αθηναίων. Το τέρμα της οδού Πατησίων, όπου και ο σημερινός σταθμός Άνω Πατήσια ήταν επίκεντρο εορτασμού της Πρωτομαγιάς, με πολλές εξορμήσεις των Αθηναίων εκείνη την εποχή του έτους. Η περιοχή ορίζεται στα βόρεια από την Ριζούπολη, βορειοανατολικά και ανατολικά από τον συνοικισμό Κυπριάδου και το Γαλάτσι, νοτιοανατολικά και νότια από την Κυψέλη και τα Κάτω Πατήσια, και δυτικά από τον ποταμό Κηφισό. Βορειοδυτικά εκτείνονται οι Δήμοι Νέας Χαλκηδόνας και Νέα Φιλαδέλφεια, με όριο τον χείμαρρο Ποδονίφτη, αριστερό παραπόταμο του Κηφισού. Περιοχή που έχει αρκετό πράσινο με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, ήσυχες γειτονιές και όμορφες μονοκατοικίες. Κάθε γειτονιά διαθέτει τα δικά της ξεχωριστά καταστήματα καθημερινής χρήσης καθώς και ευκολία στα μεταφορικά μέσα και στην κοινωνική ζωή.

Στα Άνω Πατήσια υπάρχουν πολλά καταστήματα ρούχων και παπουτσιών, φημισμένα ουζερί, γνωστές μπυραρίες. Στο τέρμα της Πατησίων βρίσκονται που ζαχαροπλαστεία, για τα οποία φημίζεται.
Características
Referência e Data do anúncio
W-02UYPA - 17/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
52 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 130.000
Eficiência energética
ano de construção
2004
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante