Duplex Παναγίτσα, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio FaliroΠαναγίτσα
  • € 790.000
  • 5
  • 174
  • 3
  • Sim
Anúncio atualizado em 18/04/2024
Descrição
Κωδικός ακινήτου: S209 - Παλαιό Φάληρο Παναγίτσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 174 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 33000 μέτρα - Τιμή: 790.000 €
Στην περιοχή της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο, όπου η ησυχία συναντά την πολυτέλεια, στέκεται αυτή η μεζονέτα, έτοιμη να γίνει το σπίτι σας. Είναι περισσότερο από ένα ακίνητο. Είναι το όνειρο, η φαντασία, και η απόδειξη ότι η ζωή μπορεί να περιέχει πολυτέλεια.
Καθώς περπατάτε μέσα, αντικρίζετε τον ενιαίο χώρο του σαλονιού και της τραπεζαρίας, συνοδευόμενο από μια σύγχρονη κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο, το κυρίως υπνοδωμάτιο διαπνέει με στυλ και άνεση.
Καθώς ανεβαίνετε στον επάνω όροφο, ανακαλύπτετε έναν χώρο 70 τετραγωνικών μέτρων, όπου το φως κυριαρχεί. Εκεί βρίσκονται τα τρία ακόμη υπνοδωμάτια, ένα γραφείο και τα δύο επιπλέον μπάνια. Αυτός ο χώρος δεν αφήνει περιθώριο για την κανονικότητα.
Σε αυτή τη γειτονιά, οι οικογένειες με μικρά παιδιά βρίσκουν τον παράδεισο, καθώς τα σχολεία και οι παιδικές χαρές βρίσκονται κοντά στο ακίνητο. Επιπλέον, η παραλία βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για βόλτες, τρέξιμο και ποδήλατο.
Αυτή η μεζονέτα είναι πολύ περισσότερα από ένα ακίνητο - είναι η επιτομή της ζωής που αξίζετε, μια ευκαιρία να ζήσετε με πολυτέλεια, όπου η ησυχία συναντά την πολυτέλεια.

Características
Referência
S209
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
174 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
7° andar, com elevador, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Sistema de tv com antena parabólica
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 790.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante