Apartamento T2 Ανδρομάχης 69-77, 176 72, Καλλιθέα, Charokopou, Caliteia

CaliteiaΑνδρομάχης 69-77, 176 72, Καλλιθέα
  • € 190.000
  • 3
  • 94
  • 1
  • 4
  • Sim
Anúncio atualizado em 20/05/2024
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 74-4328 - Καλλιθέα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 94 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1972 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση κεντρική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, προεγκατάσταση Α/C, τέντες, boiler, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 190.000 €
Στο κέντρο της Καλλιθέας σε απόσταση λιγότερη των 10 λεπτών από την πλατεία Κύπρου, πωλείται διαμέρισμα 94 τμ στον 4ο όροφο με πολύ μεγάλη βεράντα και μεγάλους χώρους.

Το ακίνητο που χρειάζεται την αναμενόμενη ανακαίνιση καθώς είναι σε πολύ ωραία και προσεγμένη πολυκατοικία του 1972, έχει πολλες δυνατότητες λόγο των χώρων του καθώς μπορούν να πέσουν τοίχοι και να γίνει με τις απαραίτητες αλλαγές ένα μοντέρνο διαμέρισμα.

Το ακίνητο διαθέτει ένα μικρό χωλ , σαλόνι με ξεχωριστή κουζίνα ένα μπάνιο με μπανιέρα και 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες .

Στα θετικά του διαμερίσματος η κεντρική θέρμανση που μπορεί να μετατραπεί άμεσα σε φυσικό αέριο καθώς οι σωληνώσεις έχουν περαστεί τα κουφώματα αλουμινίου που έχουν αλλαχθεί πρόσφατα , αλλά και η τοποθεσία του καθώς είναι σε απόσταση λιγότερη των 5 λεπτών με τα πόδια από την λεωφόρο Συγγρού για να μεταβεί κάποιος είτε προς το κέντρο είτε προς την νότια πλευρά της Αττικής με προορισμό την θαλάσσια πλευρά της.

Επίσης βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη των 10 λεπτών από το κέντρο της καλλιθέας όπου κάποιος μπορεί να βρεί ότι χρειάζεται στην καθημερινότητα του όπως σούπερ μάρκετ, τράπεζες φαρμακεία , τράπεζες και βενζινάδικο.

Μία εξαιρετική επιλογή που φέρνει αποκλειστικά στους πελάτες της η Wonder International Realty!!!
 
Características
Referência
74-4328
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
94 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
4° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Custos
preço
€ 190.000
Eficiência energética
ano de construção
1972
estado
A reestruturar
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
Eficiência energética
Ε
Opções adicionais

Contactar o anunciante