Sótão Αγίου Παντελεήμονος 2, Θεσσαλονίκη 546 35, Ελλάδα, Kamara - Rotonta, Salónica - Centro

Salónica - CentroΑγίου Παντελεήμονος 2, Θεσσαλονίκη 546 35, Ελλάδα
  • € 699/mês
  • 4
  • 80
  • 2
  • 7
  • Não
Anúncio atualizado em 18/04/2024
Descrição
Θεσσαλονίκη, Ροτόντα: Ενοικιάζεται ανακαινισμένο Διαμέρισμα 80τ.μ. στον 7ο όροφο με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη, μπάνιο και 1 WC. Είναι πλήρως επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1965 και διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, δάπεδα από πλακάκι, καλωδιακή τηλεόραση.. Τιμή 699€ | Κωδικός Ακινήτου: #61398

Διαμέρισμα, 80 τ.μ. στον 7ο όροφο ρετιρέ με ασανσέρ. Αποτελείται από 3 δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, wc, αποθηκευτικό χώρο στο ίδιο επίπεδο και επιπλέον χώρος στο πατάρι. Έχει γίνει πρόσφατα ανακαίνιση. Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης κάρτας στάθμευσης μόνιμου κατοίκου. Μεγάλο μπαλκόνι με θέα προς την άνω πόλη. Είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σε πλήρη λειτουργικότητα. Μηνιαία κοινόχρηστα €15. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, θωρακισμένη πόρτα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, δάπεδα από πλακάκι & laminate. Έτος οικοδομής περίπου του 1970. Κωδικός Ακινήτου: 61398 Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.

Características
Referência
61398
contrato
Renda
tipologia
Sótão
superfície
80 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
7° andar
outras características
Porta blindada
Mobilado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 699/mês
despesas de condomínio
€ 15/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1965
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante