Sótão Δουζένη Βασ., Παράλιο Άστρος 22001, Paralio Astros, Kinouria Norte

Kinouria NorteΔουζένη Βασ., Παράλιο Άστρος 22001
  • € 230.000
  • 3
  • 94
  • 1
  • 3
  • Não
Descrição
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Βασίλειος Τσεχαγιάς ΤΗΛ. +30 6974520045

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αρκαδία, στη Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα στο Παράλιο Άστρος, πωλείται πολυτελές ρετιρέ διαμέρισμα συνολικού εμβαδού 94 τ.μ. μπροστά στη θάλασσα, με θέα τον Αργολικό Κόλπο, τη μαρίνα και το κάστρο Παραλίου Άστρους.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Έτος κατασκευής 2004 και ανακαίνισης 2022.

Βρίσκεται στον τρίτο όροφο κτιρίου 4 επιπέδων χωρίς ασανσέρ με συνολικά 6 διαμερίσματα, σε κεντρικό αλλά ήσυχο σημείο, μέσα σε οικόπεδο 700 τ.μ..

Το κτίριο διαθέτει 2 εισόδους, τη κύρια είσοδο από τον πεζόδρομο και τη βοηθητική, η οποία παρέχει άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Στο ρετιρέ διαμέρισμα 71 τ.μ. συναντάμε 1 υπνοδωμάτιο, σοφίτα με 3 μονά κρεβάτια, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας-καθιστικού με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και βεράντες 9 τ.μ. και 14 τ.μ. με πανοραμική θέα.

Διαθέτει τζάκι, αυτόνομη θέρμανση με λέβητα πετρελαίου, πόρτα ασφαλείας, air condition σε όλους τους χώρους, δάπεδο από πλακάκι, κουφώματα ξύλινα μασίφ IROKO με διπλά τζάμια και σίτες, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, τέντες και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

Φωτεινό, γωνιακό, διαμπερές και καλαίσθητο, με προσανατολισμό Ανατολικό και σε απόσταση 10 μέτρων από τη θάλασσα και 100 μέτρων από την είσοδο της Μαρίνας Παραλίου Άστρους.

Δίδεται πλήρως και πολυτελώς επιπλωμένο-εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές.

Με επιπλέον χρέωση, διατίθεται ξεχωριστή αποθήκη στο υπόγειο του κτιρίου.

Κοντά του με τα πόδια βρίσκονται όλες οι βασικές παροχές.

Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.

Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 5 άτομα.

Πολύ κοντά του βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες όπως η παραλία Πόρτες, οι Πλάκες, η Καλλιστώ, η παραλία του Αγίου Ανδρέα, οι Βίλες, η παραλία του Ξηροπήγαδου και άλλες.

Πολύ καλή περίπτωση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, πολύ κοντά στη θάλασσα και με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών χρήσης.

Το Παράλιο Άστρος βρίσκεται χτισμένο στο βόρειο τμήμα των παράλιων του Νομού Αρκαδίας, στην ανατολική Πελοπόννησο και βρέχεται από τα νερά του Αργολικού Κόλπου. Απέχει οδικώς λιγότερο από 43 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, περίπου 30 χιλιόμετρα από την πόλη του Άργους, 31 χιλιόμετρα από την πόλη του Ναυπλίου και 175 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Στην περιοχή υπάρχει ανοιχτό θέατρο με την επωνυμία «Μελίνα Μερκούρη». Χαρακτηριστικό επίσης είναι και το άγαλμα «Γοργόνα η Σθενώ» στο λιμάνι του οικισμού. Στην κορυφή του λόφου της περιοχής βρίσκεται το Κάστρο Παραλίου Άστρους, το οποίο ονομαζόταν Castello della Estella, δηλαδή Κάστρο του Αστεριού, λόγω του αστεροειδούς σχήματος της χερσονήσου στην οποία είχε χτιστεί. Η κωμόπολη που βρίσκεται πάνω στο λόφο κοντά στο κάστρο ονομαζόταν “Νησί”, ονομασία με την οποία έχει παραμείνει γνωστή έως σήμερα.
Informações
outras características
Lareira
Sótão
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Janelas em vidro duplo / madeira
Características
Referência e Data do anúncio
52646 - 18/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
superfície
94 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
3° andar
número total de andares do prédio
2 pisos
outras características
Lareira
Sótão
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Janelas em vidro duplo / madeira
Custos
preço
€ 230.000
Eficiência energética
ano de construção
2004
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante