Duplex, nova, 137 m², Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio Faliro
  • € 630.000
  • 5
  • 137
  • 2
  • Sim
Anúncio atualizado em 22/04/2024
Descrição
Στον προορισμό του Παλαιού Φαλήρου, αυτό το duplex διαμέρισμα προσφέρει μια ευκαιρία αγοράς. Κατασκευασμένο το 2024, αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα συνδυάζει πολυτέλεια και σύγχρονη αισθητική σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς της περιοχής.

Με μια επιφάνεια 137 τ.μ σε δύο επίπεδα, περιλαμβάνει 4 δωμάτια που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Το ανοικτό σχέδιο του χώρου δημιουργεί μια αίσθηση ευρυχωρίας και ελευθερίας, ενώ η θερμοπρόσοψη και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν άριστη μόνωση και ενεργειακή απόδοση.

Το διαμέρισμα διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα στο βουνό, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης. Οι επιπλέον ανέσεις περιλαμβάνουν αποθήκη, ασανσέρ, θέρμανση με αντλία θερμότητας και κλιματιστικά.

Επιπλέον, η προνομιακή γωνιακή θέση, η κατάσταση και η δυνατότητα χρήσης για επενδυτικούς σκοπούς κάνουν αυτό το διαμέρισμα μια εξαιρετική επιλογή. Επιπλέον, η πρόσβαση από άσφαλτο και η πλήρης εξοπλισμός κάνουν αυτό το διαμέρισμα έτοιμο να φιλοξενήσει τη νέα σας ζωή. (Κωδικός ακινήτου: 11550, www.cityproperties.gr)
Características
Referência
11550
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
137 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
6° andar, com elevador
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 630.000
Eficiência energética
ano de construção
2024
estado
Novo / Em construção
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante