Apartamento T2 quinto andar, Ampelokipoi, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 1.200/mês
  • 3
  • 100
  • 2
  • 5
  • Sim
Anúncio atualizado em 22/04/2024
Descrição
Στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προσφέρεται προς ενοικίαση ένα όμορφο διαμέρισμα επιφάνειας 100 τ.μ. Βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας κατοικίας κατασκευής 2005 και διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη διαβίωση.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, έναν άνετο σαλόνι, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, WC και ένα χώρο laundry. Η επιπλέον άνεση παρέχεται από τη βεράντα του, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε μια καλή θέα.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο και υπάρχουν κλιματιστικά για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει κλειστή θέση στάθμευσης για την ασφαλή φύλαξη του αυτοκινήτου σας.

Οι χώροι είναι φωτεινοί και άνετοι, με δάπεδα από παρκέ και πλακάκια, κουφώματα από αλουμίνιο με διπλά τζάμια για μέγιστη μόνωση.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και προσφέρει εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο. Επιπλέον, επιτρέπονται κατοικίδια, προσφέροντας μια άνετη και φιλική περιβαλλοντική εμπειρία. Ο κωδικός ακινήτου είναι: 11497. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cityproperties.gr.
Características
Referência
11497
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
100 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
5° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.200/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2005
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante