Apartamento T3 novo, mezanino, Paradeisos, Agia Paraskevi

Agia Paraskevi
  • € 2.100/mês
  • 4
  • 115
  • 2
  • Sim
Anúncio atualizado em 14/05/2024
Descrição
Προς Ενοικίαση: Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα διπλοκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ιδανικό για οικογένειες ή ζευγάρια που αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο. Η κατοικία, επιφανείας 115 τ.μ., κατασκευής του 2023, βρίσκεται σε ημιόροφο και προσφέρει άνετους χώρους με τρία υπνοδωμάτια. Διαθέσιμο από 10/05/2024.

Το σπίτι διαθέτει φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη ανοικτή κουζίνα, ενώ διαθέτει δύο μπάνια για μεγαλύτερη άνεση. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποθήκη, ασανσέρ με μεγάλο θάλαμο, βεράντα, θερμοπρόσοψη και κήπο. Επίσης, υπάρχει πισίνα κοινόχρηστη για δύο οικογένειες, συναγερμός και κλειστό κύκλωμα TV για ασφάλεια.

Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ενεργειακό τζάκι, ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας και fan coil οροφής. Επιπλέον, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομία ενέργειας. Η θέση στάθμευσης βρίσκεται στο υπόγειο.

Η κατοικία διαθέτει θέα καινούργιας κατασκευής μοντέρνου τύπου, με παρκέ δάπεδα και αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες. Έχει ενεργειακή κλάση Α+ και είναι διαμπερές, παρέχοντας άριστη φυσική εξαερισμό.

Το ακίνητο διαθέτει θυροτηλεόραση και βρίσκεται σε βορειοανατολικό προσανατολισμό. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω ασφάλτου και το ρεύμα είναι νυχτερινό. Τέλος, η κατοικία βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, προσφέροντας ήσυχη και ήρεμη διαβίωση.

Κωδικός ακινήτου: 11444

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cityproperties.gr
Características
Referência
11444
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
115 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Mezanino, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Varanda
Piscina
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 2.100/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante