Duplex 240 m², Ano Papagou, Papagou

Papagou
  • € 2.500/mês
  • 5
  • 240
  • 3+
  • Não
Anúncio atualizado em 16/05/2024
Descrição
Ένα ευρύχωρο, γωνιακό σπίτι που βρίσκεται σε ένα τριώροφο κτίριο που κατασκευάστηκε το 1990. Βρίσκεται στην περιοχή του Παπάγου που είναι γεμάτη με πάρκα με πρόσβαση στο Μετρό, την Αττική Οδό και σε πολλά από τα ελληνικά ιδιωτικά και ξένα δημόσια σχολεία. Το ακίνητο προσφέρεται για μακροχρόνιες μισθώσεις και αποτελεί ιδανική επιλογή για διπλωμάτες και στελέχη εταιρειών.
Το duplex βρίσκεται στον 2ο και 3ο όροφο του κτιρίου και είναι 240τ.μ. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει ένα ευρύχωρο καθιστικό με εντυπωσιακή οροφή και μαρμάρινο τζάκι, εξαιρετικά παρκέ δάπεδα και περιβάλλεται από μπαλκόνια. Η κουζίνα είναι ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και διαθέτει καθιστικό με δεύτερο τζάκι και χώρο πλυντηρίου και αποθήκης. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ένα γραφείο, 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο και 1 WC. Η εντυπωσιακή εσωτερική σκάλα οδηγεί στο επάνω επίπεδο όπου υπάρχει καθιστικό με θέα στο σαλόνι, κουζίνα, 2 πολύ μεγάλα υπνοδωμάτια με μεγάλη ντουλάπα, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο και όμορφα μπαλκόνια με εντυπωσιακή θέα. Επιπλέον περιλαμβάνει συναγερμό, αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, 2 θέσεις στάθμευσης κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Características
Referência
FR705
contrato
Renda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
240 m²
quartos
5 (3 quartos, 2 outros), 3+ casas de banho
andar
2° andar
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 2.500/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1990
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante