Prédio para Venda

Exarchia - Neapoli
  • € 1.850.000
  • 960
  • 3+
Descrição
Σε μια από τις πιο εμβληματικές γειτονιές των Εξαρχείων, επί της Χαριλάου Τρικούπη, βρίσκεται αυτό το πενταόροφο κτίριο. Με μια εκπληκτική διαρρύθμιση, το κτίριο προσφέρει έναν ευρύχωρο χώρο για διάφορες χρήσεις.
Το κτίριο αναπτύσσεται σε 5 επίπεδα, υπόγειο 160τμ, ημιόροφος 80τμ, 1ος και 3ος όροφος από 160τμ και ο 4ος και τελευταίος όροφος 80τμ. στον οποίο υπάρχει και βεράντα 80τμ.
Το κάθε επίπεδο του κτιρίου αναδεικνύει μια λειτουργική προσέγγιση, προσφέροντας εκτός από τους εσωτερικούς χώρους, και εξωτερικούς χώρους όπως μικρά μπαλκόνια και γωνιακές βεράντες που προσδίδουν εξαιρετική θέα στο περιβάλλον.
Με σύγχρονη υποδομή, το κτίριο διαθέτει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για άνετη χρήση, συμπεριλαμβανομένων δομημένης καλωδίωσης, τηλεφωνικών γραμμών, συστήματος πυρανίχνευσης καινούριας τεχνολογίας και ανελκυστήρας για την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα.
Κάθε όροφος διαθέτει κουζινάκι και δύο w/c, ενώ στο ισόγειο υπάρχει επιπλέον w/c για άτομα με ειδικές ανάγκες, προσφέροντας πρακτικές λύσεις για κάθε χρήση. Με όλες αυτές τις δυνατότητες και τις ανέσεις, το κτίριο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες , σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της πόλης.
Características
Referência e Data do anúncio
7001 - 22/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Prédio
superfície
960 m²
quartos
3+ casas de banho
número total de andares do prédio
7 pisos
outras características
Com fio
Custos
preço
€ 1.850.000
Eficiência energética
ano de construção
1940
estado
Muito bom / Remodelado
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante