Apartamento Γενναδίου Αναστασίου, 65, Platia Gkizi, Gizi - Pedion Areos

Gizi - Pedion AreosΓενναδίου Αναστασίου, 65
  • € 76.000
  • 36
  • r/c
Descrição
Εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης στον κεντρικό και δημοφιλή γειτονισμό του Γκύζη!

Διαθέσιμο προς πώληση, ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα που συνδυάζει μοναδικά τον σύγχρονο σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι-κουζίνα, ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, παρέχοντας έναν άνετο χώρο διαβίωσης με όλες τις ανέσεις.

Το διαμέρισμα προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, με πλήρη σετ ιματισμού και εξοπλισμό κουζίνας, επιτρέποντας άμεση μετακόμιση για τους νέους ιδιοκτήτες.

Το φυσικό φωτισμό του διαμερίσματος ενισχύεται από τον ανατολικό προσανατολισμό του, ενώ η ησυχία και η άνεση προσφέρονται από το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια ήσυχη πολυκατοικία.

Η πλεονεκτική τοποθεσία του διαμερίσματος στην περιοχή του Γκύζη δίπλα στο πεδίο του Αρεως, δίνει πρόσβαση σε πράσινες εκτάσεις και ευκαιρίες αναψυχής. Επιπλέον, η προκείμενη υποκατασκευή του μετρό στη στάση Δικαστήρια, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης, καθώς έχει καταχωρηθεί στις πλατφόρμες Airbnb και Booking εδώ και 2 χρόνια, φέροντας τα εμβλήματα Superhost και υψηλές βαθμολογίες στις κριτικές του. Η επιτυχία του ως ενοικιαζόμενο ακίνητο αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες, προσφέροντας σταθερή πηγή εσόδων και επιστροφή επενδυτικού κεφαλαίου.

Informações
outras características
Porta blindada
Mobilado
Características
Referência e Data do anúncio
EK-6559787 - 22/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
36 m²
andar
Rés-do-chão
outras características
Porta blindada
Mobilado
Custos
preço
€ 76.000
despesas de condomínio
€ 20/mês
Eficiência energética
ano de construção
1968
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
B
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado