Vila familiar 130 m², Agios Panteleimonas, Marathonas

Marathonas
  • € 270.000
  • 5
  • 130
  • 3
  • Não
Anúncio atualizado em 23/04/2024
Descrição
Αυτή η πανέμορφη μεζονέτα στον Σχοινιά Μαραθώνα προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική κατοικία στα περίχωρα της Αθήνας. Με μια επιφάνεια 130 τ.μ., αυτή η κατοικία είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε.
Η θέα από το σπίτι είναι απλά εκπληκτική, καθώς μπορείτε να απολαύσετε τον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο από τις ευρύχωρες βεράντες. Το ιδιωτικό οικόπεδο 90 τ.μ. περιλαμβάνει αυτόματο πότισμα γκαζόν, χώρο μπάρμπεκιου για κοινή χρήση και χώρο στάθμευσης. Ο φράχτης από φυσική πέτρα προσθέτει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς.
Το σπίτι διαθέτει επίσης πολλές ανέσεις, όπως τζάκι, ηλεκτρικά ρολά, αυτόνομη ηλεκτρική θέρμανση και κλιματισμό. Έχει πλήρη εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένου πλυντηρίου πιάτων και δύο τηλεοράσεων. Η μεζονέτα αποτελείται από τρία επίπεδα, με τον πρώτο όροφο περιλαμβάνοντας την ενιαία κουζίνα και το σαλόνι με WC, τον δεύτερο όροφο με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια μικρή αποθήκη, και το ισόγειο με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με ντους και μια ακόμα αποθήκη.
Το αρχοντικό είναι έτοιμο με το κλειδί στο χέρι, και είναι ένας ιδανικός τόπος για όσους αναζητούν άνετη και πολυτελή διαβίωση σε μια όμορφη τοποθεσία. Προμήθεια 2%
Características
Referência
5777EMI
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar
superfície
130 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Mobilado
Custos
preço
€ 270.000
Eficiência energética
ano de construção
2012
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante