Apartamento T3 primeiro andar, Palaia Kokkinia, Kaminia - Palaia Kokkinia

Kaminia - Palaia Kokkinia
  • € 135.000
  • 4
  • 91
  • 1
  • 1
  • Sim
Anúncio atualizado em 23/04/2024
Descrição
Ανακαλύψτε την αστική ζωή στην καλύτερή της μορφή στη Νίκαια! Αυτό το διαμέρισμα 91m² με 3 υπνοδωμάτια είναι ένα πολύτιμο κειμήλιο σε καλή κατάσταση, με κομψή σχεδίαση και αποκαλυπτικό προσανατολισμό προς το νότο για βέλτιστο φυσικό φως. Χτισμένο το 1976 με στερεά κατασκευή από τούβλα και σκυρόδεμα, βρίσκεται στον βολικό πρώτο όροφο.

Βήματα μακριά από έναν καλά εξοπλισμένο χώρο, περιλαμβάνοντας έναν ευρύχωρο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και βασικές ανέσεις όπως ατομικό ζεστό νερό, κεντρική θέρμανση και συνδεδεμένο θερμοστάτη. Απολαύστε το αστικό στυλ με αποκαλυπτική θέα προς την πόλη και την εγγύτητα προς βασικές υπηρεσίες, σχολεία, σούπερ μάρκετ και σταθμούς μεταφοράς.

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει περισσότερα από ένα απλό σπίτι. Είναι ένας τρόπος ζωής. Από τις κοντινές παραλίες μέχρι την εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο, τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια, αρπάξτε την ευκαιρία να κάνετε δική σας αυτή την αστική καταφύγιο. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία - κλείστε το ραντεβού σας σήμερα! Προμήθεια 2%
Características
Referência
7095EMA
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
91 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Custos
preço
€ 135.000
Eficiência energética
ano de construção
1976
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante