Duplex 120 m², Orio Vrilission, Marousi

Marousi
  • € 439.000
  • 4
  • 120
  • 3
  • Sim
Anúncio atualizado em 26/04/2024
Descrição
Η μοντέρνα μεζονέτα τριτου οροφου 120 τ.μ. βρισκεται στο Σωρό Αμαρουσίου και διαθέτει συνολικα τρια ευρύχωρα υπνοδωμάτια για βέλτιστη άνεση και ιδιωτικότητα.
Το ισογειο απαρτιζεται απο ενα φωτεινό σαλόνι, το οποιο οδηγει στην βεραντα με γαληνια θεα στο καταπράσινο περιβάλλον και συνδέεται επισης με την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τον διαδρομο που οδηγει στα δυο μπάνια, και στα δυο υπνοδωματια και την αντισχοιχη βεράντα, με θεα το καταπράσινο περιβάλλον.
Το σαλονι διαθετει επισης εσωτερικη σκαλα η οποια οδηγει στο δωμα το οποιο διαθετει ενα υπνοδωματιο με μπανιο και μπαλκονι.
Η αρμονεια της αισθητικής και πρακτικότητας και ηρεμιας ειναι τα κυρια χαρακτηριστικα της μεζονετας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσια:
Το Μαρούσι είναι ενας εμπορικος κομβος της Αθήνας καθωτι ειναι η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, νοσηλευτικων μοναδων καθως επισης πληθώρα από μεγαλα εμπορικα κεντρα, τράπεζες, καταστήματα, μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια.
Η περιοχη φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία.
Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα:
Το Μαρουσι ειναι ευκολα προσβασιμο με το μετρο και τους δυο προαστιακους σταθμους καθως και με το λεωφορειο.
Βρισκεται πολυ κοντα στον περιφερειακο δρομο της Αττικης Οδου και της Εθνικης Οδου και απεχει μολις 30 λεπτα με το αυτοκινητο απο το αεροδρομιο.
Επενδυτική δυναμική:
Το Μαρουσι ηταν παντα ελκυστικο για τους επενδυτες ακινητης περιουσια, λογω της ευνοϊκης του θεσης αλλα και της αναπτυξης που είχε τα τελευταια χρονια, με αποτελεσμα οι τιμες των ακινητων να προσφερουν παντα ενα καλο R.O.I.
Características
Referência
ATH_32
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
120 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
3° andar, com elevador
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
2 em garagem
outras características
Sótão
Porta blindada
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 439.000
Eficiência energética
ano de construção
2005
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Ζ
Opções adicionais

Contactar o anunciante