Estúdio muito bom estado, sótão, Elinoroson, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 180.000
  • 2
  • 75
  • 1
  • -2
  • Não
Anúncio atualizado em 23/04/2024
Descrição
Αυτό το ημιυπόγειο διαμέρισμα 75 τ.μ του 1980 στην περιοχή Ελληνορώσων, με εξαιρετική διαμόρφωση, έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2024. Διαθέτει ξεχωριστή είσοδο ενώ δεν έχει κοινόχρηστους λογαριασμούς.
Το διαμέρισμα αποτελείται από μια μοντέρνα κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο με επιπλέον χώρο πλυντηρίου 6 τ.μ. και μια μικρή αποθήκη. Διαθέτει τζάκι βιοαιθανόλης, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό τύπου VRV, βεράντα 15 τ.μ, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια.
Είναι κατάλληλο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση/γραφείο. Βρίσκεται κοντά σε super market, μαγαζιά και μέσα μαζικής μεταφοράς.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Περιγραφή Τοποθεσίας

Η συνοικία Ελληνορώσων ανήκει στο Δήμο Αθηναίων, και ξεκινάει από τη βόρεια πλευρά της λεωφόρου Κατεχάκη φθάνοντας μέχρι και τα όρια του Νέου Ψυχικού. Συνορεύει με τις συνοικίες Νέο Ψυχικό, Αμπελόκηποι, Ερυθρός Σταυρός και Γηροκομείο.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το κύριο χαρακτηριστικό της περιοχής, είναι η πλατεία Γκίκα η οποία αποτελεί κέντρο της κοινωνικής ζωής της συνοικίας. Στην πλατεία λειτουργεί και μία από τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου. Η συνοικία διαθέτει αθλητικές και προπονητικές εγκαταστάσεις όπου δραστηριοποιούνται αθλητικοί σύλλογοι, όπως ο Εθνικός Ελληνορώσων στην κατηγορία καλαθοσφαίρισης.
Προσβασιμότητα: Η συνοικία Ελληνορώσων εξυπηρετείται από τον σταθμό μετρό Κατεχάκη και από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ. Κύριες οδικές αρτηρίες της συνοικίας είναι η οδός Αδριανείου και η οδός Καραθεοδωρή.
Características
Referência
W-02V5ST
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
75 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Sótão
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 180.000
Eficiência energética
ano de construção
1980
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante