Vila familiar, nova, 200 m², Centro, Αρτέμιδα (Λούτσα)

Artemida (Loutsa)
  • € 940.000
  • 5
  • 200
  • 3
Anúncio atualizado em 24/04/2024
Descrição
Καλώς ήρθατε στην Άρτεμιδα, σε μια εξαιρετική βίλα μόλις 2 λεπτά από τη θάλασσα και 20 λεπτά από το αεροδρόμιο, σε μια τοποθεσία με όλη τη γοητεία ενός παραθαλάσσιου θέρετρου.

Αυτή η κατοικία προσφέρει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον διαβίωσης που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα και την πολυτελή άνεση.

Με άνετο εμβαδόν 200τμ, αυτή η βίλα εκτείνεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο 1300m², έχει μια πισίνα 40m², όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ήπιο μεσογειακό κλίμα.

Χτισμένο το 2023, αυτό το ακίνητο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, προσφέροντας άφθονο χώρο για όλη την οικογένεια. Είναι πλήρως επιπλωμένο , με σύγχρονο, κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.
Αυτό που κάνει επίσης αυτή τη βίλα να ξεχωρίζει είναι ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός Smart Home, ο οποίος σας επιτρέπει να ελέγχετε και να αυτοματοποιείτε διάφορες πτυχές του σπιτιού σας από το smartphone ή το tablet σας. Φανταστείτε να μπορείτε να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, το φωτισμό, τα ρολά, ακόμη και την ασφάλεια του σπιτιού σας με το πάτημα ενός δακτύλου, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Με γνώμονα τη προστασία του περιβάλλοντος, αυτή η βίλα τροφοδοτείται από φωτοβολταϊκά πάνελ, που εγγυώνται ελάχιστο κόστος ενέργειας. Επιπλέον, μια δεξαμενή νερού, που γεμίζει από πηγάδι και βρόχινο νερό, καλύπτει τις ανάγκες άρδευσης.

Πρακτική και λειτουργική, διαθέτει 10τμ εξωτερικού αποθηκευτικού χώρου και έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Με το αυτόνομο σύστημα θέρμανσης/ψύξης που τροφοδοτείται από αντλία θερμότητας Mitsubishi, αυτή η βίλα εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση στους εσωτερικούς χώρους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Αυτό το ακίνητο είναι η επιτομή της πολυτέλειας, της άνεσης και της βιωσιμότητας, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια προβολή.
Características
Referência
EK-6579995
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
200 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão, com acesso a deficientes
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 940.000
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante