Duplex Ποσείδι, Κασσάνδρα Ελλάδα, 63077, Kalandra, Kassandra

KassandraΠοσείδι, Κασσάνδρα Ελλάδα, 63077
  • € 430.000
  • 4
  • 160
  • 3
  • Não
Anúncio atualizado em 26/04/2024
Descrição
Στο μοναδικό Ποσείδι, πωλείται νεόδμητη βίλλα 160 τ. μ, τριών επιπέδων με ιδιωτικό κήπο και πισίνα. Το ακίνητο είναι χτισμένο σε αμφιθεατρικό οικόπεδο, έχει θέα στην θάλασσα την οποία έχεις πρόσβαση σε 5 λεπτά. Διαθέτει στο ισόγειο σαλόνι και κουζίνα, ένα μπάνιο. Στο πρώτο όροφο δύο φωτεινά και ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο και στο υπόγειο, ένα μπάνιο , ένα υπνοδωμάτιο ή playroom, γκαράζ για δύο θέσεις στάθμευσης και αποθήκη. Από το σαλόνι έχεις άμεση πρόσβαση στην πέργκολα – βεράντα και από εκεί στον κήπο με την πισίνα. Θα έχει κουφώματα αλουμινίου, ιταλική κουζίνα, μονάδα θέρμανσης – ψύξης, πολυτελή πλακάκια και άλλα πολλά. Το ακίνητο αυτό είναι η σωστή επιλογή για μεγάλες οικογένειες για όμορφες καλοκαιρινές διακοπές.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.



Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με e-mail και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.



Για πιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού.
Características
Referência
BR-23543
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
160 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Piscina
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 430.000
Eficiência energética
ano de construção
2024
estado
Novo / Em construção
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante