• € 220.000
    € 250.000(-12,0%)
  • 1.010
Descrição
Αυτό το γοητευτικό οικόπεδο με εμβαδόν 1.010 τ.μ. είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά στην γαλήνια και γραφική περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Αντίπαρο. Με εκπληκτική θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στο γειτονικό νησί Δεσποτικό, αυτό το οικόπεδο αποπνέει μια απαράμιλλη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Στη γοητεία αυτού του ακινήτου προστίθεται ένας εντυπωσιακός πέτρινος φράχτης, που παρέχει πλήρη απομόνωση και ιδιωτικότητα. Επιπλέον, αυτό το οικόπεδο βρίσκεται στην οικιστική ζώνη, επιτρέποντας την κατασκευή είτε μιας εξοχικής κατοικίας είτε μιας μόνιμης κατοικίας σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Ο νοτιοδυτικός προσανατολισμός του ακινήτου επιτρέπει άπλετο φυσικό φως και ηλιοφάνεια. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω ενός χωματόδρομου και η θάλασσα απέχει μόλις 440 μέτρα, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους.

Αυτό το οικόπεδο είναι εξαιρετικά ευέλικτο, με οικοδομήσιμη επιφάνεια 300 τ.μ., καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν εξοχική κατοικία, επένδυση για ενοικίαση ή μόνιμη κατοικία σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Με εκπληκτική, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, αυτό το οικόπεδο υπόσχεται μια ατελείωτη αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Características
Referência e Data do anúncio
K0254 - 17/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Terreno não urbanizável
superfície
1.010 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Numa estrada de terra
outras características
Exposição sul, oeste
Custos
preço
€ 220.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante