Apartamento T3 muito bom estado, terceiro andar, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
  • € 680/mês
  • 4
  • 100
  • 2
  • 3
  • Sim
Anúncio atualizado em 29/04/2024
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 1217 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μπότσαρη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1974 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα - Τιμή: 680 €
Το διαμέρισμα διαθέτει καινούργια κουζίνα και ανακαινισμένα μπάνιο και wc. Στα εξωτερικά κουφώματα υπάρχουν σίτες και είναι εξοπλισμένο με δύο κλιματιστικά. Υπάρχει μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα. Το μπαλκόνι βλέπει στην πρόσοψη και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Η οικοδομή έχει ασανσέρ και βρίσκεται δίπλα σε στάση αστικών και σούπερ μάρκετ. Μπορείτε να το δείτε σε περιήγηση 360 μοίρες. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού. 

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Referência
1217
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
100 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
3° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 680/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1974
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Tour virtual
Opções adicionais

Contactar o anunciante