Vila familiar 345 m², Tsagkarada, Mouresi

Mouresi
  • € 850.000
  • 5+
  • 345
  • 3+
Descrição
Καλώς ήλθατε στο ακίνητο των ονείρων σας, στην εκπληκτική περιοχή της Τσαγκαράδας, στο Πήλιο! Σε ένα περιβάλλον που αναπνέει μαγευτική φυσική ομορφιά, αυτή η εξαιρετική κατοικία προσφέρει μια ασύγκριτη συνδυασμένη πολυτέλεια, άνεση και γαλήνη. Ας εξερευνήσουμε τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτής της μεγαλοπρεπούς κατοικίας:

Τοποθετημένη στη γραφική περιοχή της Τσαγκαράδας, στο Πήλιο, που είναι διάσημη για την πυκνή βλάστηση, τις πανέμορφες κοντινές παραλίες και την πανοραμική θέα, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει έναν ειδυλλιακό καταφύγιο μακριά από τον θόρυβο και τη φασαρία της πόλης. Απολαύστε την ομορφιά της φύσης ενώ βρίσκεστε μόλις λίγα βήματα μακριά από τα γραφικά χωριά και τον ζωντανή τοπική κουλτούρα.

Ο πρώτος όροφος διαθέτει τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, όλα επιπλωμένα με διπλά κρεβάτια, προσφέροντας αφθονία χώρου για εσάς και τους επισκέπτες σας. Δύο από τα υπνοδωμάτια είναι master suites, με το δικό τους πολυτελές μπάνιο και μαγευτική θέα προς τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, προσφέροντας έναν καταφύγιο γαλήνης και χαλάρωσης.

Ο κεντρικός όροφος διαθέτει έναν ενιαίο χώρο όπου ένα άνετο καθιστικό συναντά μια μεγάλή τραπεζαρία και ένα παραδοσιακό τζάκι προσθέτει ζεστασιά και χαρακτήρα στον χώρο. Ιδανικό για ψυχαγωγία ή χαλάρωση με αγαπημένα πρόσωπα. Εάν πρέπει να ολοκληρώσετε κάποια εργασία, μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα ιδιωτικό δωμάτιο γραφείου όπου μπορείτε να εστιάσετε και να εργαστείτε χωρίς περισπασμούς.
Μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα περιμένει τους λάτρεις της κουζίνας, με μοντέρνες συσκευές και άφθονο χώρο, κάνοντας την προετοιμασία γευμάτων μια απόλαυση.

Κατεβείτε στο υπόγειο και ανακαλύψτε έναν χώρο αναψυχής, εξοπλισμένο με τραπέζι ping-pong, ποδήλατο γυμναστικής και σάουνα, προσφέροντας ατελείωτες ευκαιρίες για αναψυχή και αναζωογόνηση. Ένα μπάνιο προσθέτει βολικότητα σε αυτόν τον πολυλειτουργικό χώρο. Επιπλέον, υπάρχει ένα ευέλικτο δωμάτιο στο υπόγειο που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε βοηθητικό υπνοδωμάτιο, προσφέροντας ευελιξία και επιλογές για φιλοξενία περισσότερων ατόμων.

Με κάθε όροφο να καλύπτει περίπου 115 τ.μ., η συνολική επιφάνεια του σπιτιού είναι σχεδόν 350 τ.μ., εξασφαλίζοντας γενναιόδωρους χώρους διαβίωσης για την άνεσή σας και απόλαυσή σας. Η ιδιοκτησία είναι εξοπλισμένη με σάουνα, αντλία θερμότητας, σύστημα συναγερμού και άφθονους χώρους αποθήκευσης, προσφέροντας ασύγκριτη άνεση, βολικότητα και γαλήνη.

Επίσης, το ευρύχωρο οικόπεδο της ιδιοκτησίας, που απλώνεται σχεδόν σε 3450 τ.μ., διαθέτει δέντρα και λουλούδια, δημιουργώντας έναν γαλήνιο παράδεισο για χαλάρωση και αναψυχή.

Κάντε ένα βήμα στην πολυτέλεια, βουτώντας στην καταπληκτική πισίνα των 72 τ.μ., ιδανική για δροσιστικές βουτιές τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες ή τα ήρεμα απογεύματα.Διοργανώστε αξέχαστες συναντήσεις με οικογένεια και φίλους στο BBQ, όπου μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα ψητά γεύματα ανάμεσα στη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος.

Απολαύστε την άνεση του εσωτερικού χώρου στο χώρο στάθμευσης, προσφέροντας ασφαλή διαμονή για τα οχήματά σας.

Από έπιπλα έως συσκευές, αυτή η ιδιοκτησία είναι πλήρως εξοπλισμένη, επιτρέποντάς σας να την κατοικίσετε άμεσα και να αρχίσετε να την ζείτε από την πρώτη μέρα.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να κατέχετε ένα κομμάτι παραδείσου στην Τσαγκαράδα, στο Πήλιο. Είτε αναζητάτε ένα πολυτελές οικογενειακό καταφύγιο είτε μια επικερδή επενδυτική ευκαιρία, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό κομψότητας, άνεσης και φυσικής ομορφιάς
Características
Referência e Data do anúncio
H5086 TSAGARADA - 08/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
345 m²
quartos
5+ (5 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 850.000
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante