Anúncio atualizado em 23/05/2024
Descrição
Οριζόντια ιδιοκτησία που εκτείνεται σε έκταση 806 τετραγωνικών μέτρων, με το κτίριο να καταλαμβάνει 160 τετραγωνικά μέτρα και τη δυνατότητα ανέγερσης επιπλέον 160 τετραγωνικών μέτρων σύμφωνα με την υπάρχουσα άδεια, εντός ενιαίου οικοπέδου 5 στρεμμάτων.
Αυτό το επενδυτικό ακίνητο μεταλλικής κατασκευής αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματική χρήση και επενδύσεις. Η ανθεκτικότητά του και η λειτουργικότητά του το καθιστούν μια πολύ ελκυστική επιλογή για αυτούς που αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στον χώρο των ακινήτων.
Οι μεταλλικές κατασκευές είναι γνωστές για την ανθεκτικότητά τους στις καιρικές συνθήκες και την αντίστασή τους στον χρόνο, προσφέροντας στους επενδυτές ένα ακίνητο με μακροπρόθεσμη αξία.
Η εξαιρετική τοποθεσία και η εύκολη πρόσβαση προσδίδουν σε αυτό το κτίριο μιαν ακόμη πιο ελκυστική επιλογή για επενδύσεις.
Η κυκλοφοριακή σύνδεση προς και από το ακίνητο προσφέρει επιπλέον πλεονέκτημα στους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Είτε αναζητάτε ένα ακίνητο για ενοικίαση, είτε για επαγγελματική χρήση, αυτό το επενδυτικό ακίνητο προσφέρει μιαν ευκαιρία για μελλοντική αύξηση της αξίας του. Δεδομένης της ευελιξίας του, αυτό το κτίριο μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ελκυστική επένδυση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας ως επενδυτής.
Características
Referência
EK-6648457
contrato
Venda
tipologia
Prédio
superfície
160 m²
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Exposição externa
Custos
preço
€ 165.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado