Duplex Χωραφάκια, Kounoupidiana, Akrotiri

AkrotiriΧωραφάκια
  • € 250.000
  • 5
  • 207
  • 2
  • Não
Descrição


Η μεζονέτα είναι διαμορφωμένη σε τρία επίπεδα:

- Υπόγειο: 102,17τμ
- Υπερυψωμένο Ισόγειο: 71,71τμ
- Α Όροφο: 34τμ

Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλονιού, τραπεζαρίας, κουζίνας, ένα μπάνιο, και δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με με μπαλκόνια. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο όπου υπάρχουν δύο ακόμη υπνοδωμάτια με μεγάλη βεράντα και ένα δεύτερο μπάνιο.
Το υπόγειο αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, ο οποίος μπορεί χρησιμοποιηθεί ως γκαράζ, αποθηκευτικός χώρος, γυμναστήριο, playroom κλπ.


Το οικόπεδο είναι πλήρως περιφραγμένο και υπάρχει αρκετός χώρος για μελλοντική κατασκευή πισίνας. Διαθέτει πρόσβαση από χωματόδρομο, ο οποίος θα γίνει άσφαλτος στο άμεσο μέλλον.

Έτος κατασκευής: 2007.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα, τα Λευκά Όρη και την παραλία του Σταυρού, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2χλμ από το ακίνητο. Άλλες αμμώδεις παραλίες όπως η παραλία του Τερσανά κα του Καλαθά βρίσκονται σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη των 5χλμ. Σε απόσταση 2χλμ βρίσκεται ο οικισμός Χωραφακίων όπου κάποιος μπορεί να βρει τα απαραίτητα όπως σουπερ μάρκετ, φαρμακείο, σχολείο, καφέ, εστιατόρια, βενζινάδικο κλπ. Περισσότερες ανέσεις και υπηρεσίες υπάρχουν στα Κουνουπιδιανά που απέχουν περίπου 6,2χλμ από την τοποθεσία του ακινήτου, εκεί κάποιος μπορεί εύκολα να βρει τράπεζες, ιατρικά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, S/M κ.α. χωρίς να χρειαστεί να κατέβει στο κέντρο των Χανίων.

Informações
outras características
Porta blindada
Jardim privado
Características
Referência e Data do anúncio
2837 - 09/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
207 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Jardim privado
Custos
preço
€ 250.000
Eficiência energética
ano de construção
2007
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante