Duplex γερακινη (τρικορφο), Centro, Poligiros

PoligirosΓΕΡΑΚΙΝΗ (ΤΡΙΚΟΡΦΟ)
  • € 125.000
  • 3
  • 98
  • 3
  • Não
Anúncio atualizado em 16/05/2024
Descrição
Πωλείται μεζονέτα τριών επιπέδων στην περιοχή Τρίκορφο-Γερακινή. Είναι γωνιακή και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με πρόσθιο μπαλκόνι στο κάθε ένα.
Στο ημιυπόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος ,μπάνιο με ντουζιέρα και μια αποθήκη. Ανεβαίνοντας στο υπερυψωμένο ισόγειο συναντάμε την κύρια είσοδο του σπιτιού, έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας με ενεργειακό τζάκι και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Στον πάνω όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο με ντουζιέρα. Υπάρχει προεγκατάσταση για ατομική θέρμανση πετρελαίου
Τα μπαλκόνια και στους δύο ορόφους είναι μεγάλα με πέργκολα και φανταστική θέα προς τη θάλασσα, η οποία απέχει μόλις 250 μέτρα. Η πρόσβαση στη θάλασσα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης, από την οποία μπορείτε να πάτε με τα πόδια.
Στο ακίνητο βρίσκεται μέσα σε συγκρότημα τεσσάρων κατοικιών και αναλογεί σε αυτό, ένα ποσοστό ιδιωτικής χρήσης του οικοπέδου, το οποίο είναι 2 στρέμματα με πράσινο και ελαιόδεντρα.
Ένα ιδανικό ακίνητο για εξοχική κατοικία, αλλά και για τουριστική εκμετάλλευση, λόγω θέσης του ακινήτου στην περιοχή και του μεγάλου του κήπου.
Απόσταση ακινήτου από την Θεσσαλονίκη 80 χιλιόμετρα, από τα Νέα Μουδανιά 18 χιλιόμετρα και από τη Νικήτη
20 χιλιόμετρα.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί με βάση δεδομένα και πληροφορίες που παρέχονται από τον εντολέα ή τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η θέση και το σημάδι στον χάρτη είναι ενδεικτικά. Κατά την επίδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε από τις ανάγκες σας σε ακίνητα, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.
Características
Referência
231001050-863
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
98 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 125.000
Eficiência energética
ano de construção
2010
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante