• € 430.000
  • 5+
  • 450
  • 3+
Anúncio atualizado em 10/05/2024
Descrição
Επενδυτική ευκαιρία: εξαιρετικό παραθαλάσσιο οικόπεδο 5700 τ.μ., με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα μόλις 40 μέτρα από την ακτογραμμή.
Το ακίνητο βρίσκεται ανάμεσα στη Μαραθόπολη, μια γραφική κωμόπολη, διάσημη για τις ψαροταβέρνες της και την καταπληκτηκή παραλία Λαγκούβαρδος.

Διαθέτει 5 ημιτελή κτίρια σε οικόπεδο 5700 τετραγωνικών μέτρων τα οποια ειναι πληρως τακτοποιημένα:
- Ένα σπίτι 85 τετραγωνικών μέτρων
- ένα διόροφο σπίτι 90 τετραγωνικών μέτρων ΚΑΙ
- 3 μπανγκαλόου. Το καθένα είναι 51 τ.μ. και έχει σχεδιαστεί για να χωρίζεται σε 2 μικρά διαμερίσματα των 26 τετραγωνικών μέτρων με πρόσθετο χώρο για 6 βεράντες, δηλ. 6 ξεχωριστές μονάδες διαμονής συνολικά.
- δωματιο προσωπικου με θεα το κηπο ημιυπογειο.

Τα σπίτια και τα μπανγκαλόου χρήζουν ανακαίνισης, καθώς το ακίνητο δεν χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία 15 χρόνια. Το ακίνητο είναι ιδανικό ως εξοχικό με πρόσθετες επιλογές εισοδήματος μέσω τουριστικής εκμετάλλευσης/ B&B ή για ενοικίαση όλο το χρόνο. Απέχει μόλις 20 λεπτά οδήγησης από την Γιαλοβα και το 5 * plus Costa Navarino.

Το μεγάλο του ατού είναι ότι τα κτίσματα ειναι πλήρως τακτοποιημένα και με μια άδεια ανακαίνισης μικρής κλίμακας μπορεί άμεσα να ανακαινιστει και να μετατραπεί σε μια εξαιρετικη τουριστική μονάδα η αγρόκτημα/retreat σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα.
Ειναι επισης επιλέξιμο για προγραμμα leader Μεσσηνίας που προβλεπεται για το καλοκαίρι του 2024 με χρηματοδότηση από 40 έως 90%. Ακίνητα σε αντίστοιχες τοποθεσίες εμπίπτουν στη εκτ΄ς σχεδίου δόμηση και αυτη την στιγμή δεν έχουν την δυνατότητα να οικοδομηθούν.

Características
Referência
EK-6663529
contrato
Venda
tipologia
Prédio
superfície
450 m²
quartos
5+ quartos, 3+ casas de banho
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sótão
Exposição sul
Custos
preço
€ 430.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado